Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Senki nem sajnálja tőletek,én is voltam benne,és kis bukóval kiszálltam,mert azt láttam,hogy valaki mindig felhúzta,aztán 2 nap múlva már vissza is esett.És ezt már nagyon sokszor megcsinálta.Itt sem kell a 4IG-re csődöt kiálltani.
Mert be vannak ragadva jó magasról.Ami ott télen ment,nem is csodàlkozom rajta.A 4-ig fórum tényleg egy szekta.Sajnálom azokat,akik dobták a Deltát 50 körül és rohantak 4ig-t venni 4k feletti szinteken.Mi szoptunk 7évet,nem kell sajnálni tőlünk a jót(ha úgy alakulna).
Szerintem erre nincs gyors válasz. Igen is meg nem is. Nem gondolom, hogy az eddigi modell lesz a példa, nem lesz olyan holding mint a 4ig meg az opus ahol a kályha gyártás mellé hotelek és gázszolgáltatás is passzol, vagy az informatika mellé távközlés és hadiipar. Szerintem maradnak a kaptafánál, de informatikán belül meg lesz a lehetőség nagyra nőni. Látható, hogy itt megrendelések jönnek, ott meg feljelentések. Pomperj fogalmazta meg jól a másik topikban, az egy zombi cég. Élőnek tűnik de már halott. Itt meg most lett vége a hét szűk esztendőnek.
Komolyra fordítva a szót.Jelen pillanatban nagyobb perspektívát látok a deltában mint a 4ig-ben.Csak kellenének hírek,hogy mit sikerült lehívni a keretszerződésekből.Itt állunk a startvonalon feltankolva.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.