Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A TISZA munkásságát azért támogatták sokan ( céges vezetők is ), mert elegük lett a FIDESS tolvaj munkájából, Országunk kirablásából 16 év alatt !!!!! , lopásokból, bűnözéséből, gusztustalan pályázatokból , pénz visszaosztásokból . És ha már egyesek TISZÁZNAK itt, a DELTA aljas tőzsdére jövetele is a FIDESZ 16 éve alatt valósult meg, tőzsdére jövetele 28 MILLIÁRDOS HAZUGSÁGGAL és azóta az elmúlt 7 év undorító tevékenysége. Szóval nem kell itt TISZÁZNI , 9 hete van .........................
Az a baj hogy ezek a szemetek 50 körül bármennyit meg tudnának venni, mert igen sok az elkeseredett kisbüfi és szarér-húgyér odaadják!! Bár az is lehet ők teszik jól ,aztán átugranak opusba , 4ig be, stb. Minden máshol pozitívan sűl el a saját részvény vásárlás ,csak ennél az alja- mocskos cégnél törik le az árfolyamot vele ,na meg az állandóan kölcsönadott papírokkal!!! Áá, itt soha nem változik semmi jó irányba!!!!! Teljeskörű gyökeres vezetőségváltás kellene, csakis akkor lenne pozitív változás!!!
Én még ilyet nem láttam, hogy saját részvény vásárlásnál a cég látványosan lent akar venni és tudatosan tolja le az árfolyamot… legközelebb bottal se szabad piszkálni, ha ez itt így megy.
Attól hogy anyagilag támogatták a TISZA kampányát páran a cég tulajdonosai részéről, az nem fogja eltörölni a múlt vétkeit (függetlenül attól ki miért felel, bár a 4 m db kölcsön részvény kérdésében elég objektív a kép) amit a kisbefektetőkkel szemben "elkövettek" páran. Ez a kegyelmi állapot valameddig fennáll, de utána 4000 család ügyét végig fogjuk vinni "politikai taktikázástól" függetlenül.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.