Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mondjuk az is megmosolyogtató , hogy az egész Washingtoni halni eredménye , hogy egy csődközeli helyzetben lévő ország megvesz párt dolgot az USAtól , ehhez jön a másik szuper hír veszünk USA olajat . De jó. Miből? Ja hogy van jó kis hitel .. pompás 🤡
Azért elolvasod az “olcsó” locsogást, egyébként nem szólnál hozzá.Hasznos a beszélgetés, a véleménycsere.Mehet a poén és a marhaság is.Így 58 környékén nem biztos, hogy az elismertség a fontos.Szeretek tanulni……….!
Bocs mindig marad bennem vmi.Mindenki kezdjen el diverzifikáltan,anyagi erejéhez mérten liquid eszközöket tartani/pl. Arany,ezüst, platina stb/ mert vmi nagyon nem stimmel elszámolásilag körbe -körb a világban.Vajon miért ?Dollár?
👀 Amennyiben ez még belefér, ad-e abszurd, úgy magyarázatként eredeti anyagok szolgálnak komoly emberektől, kiket is nagyra tartok🖤 Dr Drábik János🖤 és Dr Hosso Andrea.Figyelemre törekvően rávilágítanak az összefüggésekre,a jelenlegi háborúkra, annak hatásaira, indikatív miértjeire.Világosan vázolják a lehetséges következményeket és a várhatõ jövőt.Ha szánsz rá időt, hogy ebbe bepillants talán jobban megérted amit gondoltam volt.Azt külön kiemelném, hogy akkora migrációs válság előtt állunk mint még soha, Trump ezt is elintézi nekünk a közel keleten.Kínát szeretné elzárni az olajtól, magának tudni az ellenőrzést és Izrael védelmét ellátni.Megint elbaszta.A perzsákat nem lehet legyőzni, a közel kelet pedig egy elefánttemető!Most tömi őket Kína fegyverrel ezért a tűzszünet.Nézd, nehéz jól dönteni annak társadalomnak amely több mint 100 éve a fütyi rosszabbik végén van. Én a legkisebb kupac szart választom.Lehet félreértettél, nem voltam elég világos én nem választok senkit,jó okom van rá!Tudnék sokat írni arról, hogy mekkora gazdasági, demográfiai értelmetlenül finanszírozott bombán ül a világ és lassan leég a kanóc!
Én nem kérdőjeleztem meg semmit, csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Te példálóztál Hamburggal. Továbbra is az a kérdésem feléd: ha ennyire rossz kint, és ilyen jó itthon, miért kint kamatoztatja az öt diplomás tudását? De tényleg, engedjük el ezt a témát.
Hat hitel az, mas neven 30+ eves informatikai ceg… Nem fogjak a levesbe rakni, se f se t. Ha marad a f, akkor talan lesz gazda opusal Ha jon a t, akkor majd onnan jon a gazda sztem. Fosni viszont 4ig nek sem kell, kulfoldiek stb stb benne vannak. Minek raknanak tönkre működő cegeket. Max allamositjak a negyedet, ugy jut is marad is.
Nagyon találó “Itt gazda nincs”.Kissé zavaró is.Ez mögött a 2 yardos ügylet mögött vajon ismét mi lehet?Engem ezek a kölcsön részvények is aggasztanak kissé.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.