Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Úgy basszus,hogy a hátsó ajtón kitolják a lóvét, hasznot maguknak!! Aztán úgy manipulálják a jelentést ahogy ők akarják!! Mocskos, aljas tolvaj banda, ezektől még az est es bagázs is korrektebb volt!!!
Évközi számok, számos tranzakció eredményének beépülése folyamatban, második félév 2mrd+ EBITDA, és 30mrd+ árbevétel az előző év után mindkét mutatóban növekedés, ha nem kell add el, semmi negatív nincs tartalmában, értem ha valaki csalódott, épül tovább, csodára nem volt reális számítani akvizíciók után, és ilyen piaci környezetben, ezen a szinten inkább vétel sztem, majd megveszik amit eladnak :) akik úgy döntenek
mondjuk szar, de részben a sok részvény miatt így az egyetlen kiút az lenne szerintem ha a sok részvénnyel kezdenének valamit és pont ez a nagy baj is h 7. éve semmit nem kezdenek velük, mi meg ezt várjuk, ők meg nagyjából szarnak bele és ezért szar, mert ha beleszarnak valamibe akkor szar lesz
Összegzés / Vélemény:
Ez egy stabil, pozitív jelentés. A Delta már nem az a kockázatos "filléres részvény", ami bármikor becsődölhet, hanem egy komoly növekedési pályán lévő IT holding.
Kinek ajánlott? Annak, aki 2-3 éves távlatban gondolkodik, és elhiszi, hogy a robotizáció és a szoftveres irány beérik.
Kinek nem? Aki gyors spekulációt keres, vagy osztalékból szeretne bevételt.
Az csak szerződés, azok majd teljesülnek részben egészben, évek alatt. Azt ne keresd az adatok közt. Lehet hogy már az elözö 3 hónapban teljesült belőle x milliárd. Majd kiderül szeptemberben. :)
mondjuk tényleg szar lett, de eddig se volt jó, nagyjából ugyanolyan szar, de hogy tudnak ennyire szarok lenni 7. éve? Egy IT cég a korszak nyertesének kéne lenniük bazmeg, felfoghatatlan, ezentúl napi két ima megy nekik, hogy ott dögölnétek meg ahol vagytok....
Ez nem vélemény volt csak az első oldal kiemelt szövegrész számadatai. Aztán majd akit érdekel elolvassa a részleteket, ez amúgy is a múlt, azóta már eltelt 3 hónap.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.