Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tudom, aztán már azóta eltelt félév, nem egyszerű, mert én bíztam abban h valami történik 2025-ben legkésőbb, most már nem bízok semmiben ami delta, persze az egész 7 év így tellik h idén nem jött be, de majd jövőre....
épp te írtad a nyáron h most már bírjam ki őszig, csak jelezném h március van, az ősz vagy fél évvel elmúlt és 50 még meddig kell kibírni? Megint őszig?
Továbbra is nagy kérdés h mit kezdenek ezzel a rengeteg papírral? Úgy tűnik semmit, de ez szintén hihetetlen, úgy néz ki inkább lemondanak a sok papír esetleges több milliárdos hozadékáról aminek a java az övék lenne, helyette inkább pár százunkat tönkretesznek...:(
Sajnos nagyon úgy néz ki hogy a héten ezt beverik 50 alá újra!! Most minden a hadiiparról szól! Rába példátlanul száguld ,a 4ig kevésbé, de az is 4000 felett lesz a héten!! Be kell látni hogy ez a szemét papír egyre kevesebbeket érdekel, így kis forgalommal is tud esni nagyot!!
Számomra hihetetlen h csak ennyit tudnak, hogy ennyire nullák amit az árfolyam tükröz 2026 márciusa és 51 fel nem bírom fogni, kevés dolog fájt ennyire mint ez....ima ma is ment nekik természetesen h kapják vissza azt a rengeteg rosszat és fájdalmat amit nekünk okoztak a 7 év alatt, de miért jöttek a tőzsdére az 51 forintos árfolyamért? Akkor miért nem, hagyták meg másnak inkább a lehetőséget h jöjjön....:(
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.