Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
köszi h leírtad, így értem, több közlemény van, szerintem nehezen követhetőek, nagyon megvisel h 7. évben ennyi az árfolyam, utálom már ezt az egészet. Hidd el van okom rá, pl ha ezt a pénzt 4igbe teszem stb, plusz infláció, nem tudom mi az az árfolyam ami egyáltalán bármit ebből visszahozna helyette 53, már nem tudok tisztán gondolkodni a delta kapcsán pl már adtam el bukóban is idén, amit efddig nem tetrtem, nagyon megvisel ez az egész
Összegzés
A Delta jelenleg olyan, mint egy átalakulóban lévő vadászgép. Elhagyták a régi, alacsonyabb profitú tevékenységeket, és a mostani részvény-műveletekkel (MRP + akvizíció) "üzemanyagot" töltenek a rendszerbe a nagy növekedéshez. Az árfolyam az elmúlt időszakban 50-60 Ft körül mozog, ami a várt 2,8 Ft-os részvényenkénti eredményhez (EPS) képest egy mérsékelt árazás.
Nem védeni akarom a vezetőséget, mert szerintem is nagyon lassan, körülményesen dolgoznak és eddig egyáltalán nem tudták kiaknázni az IT szektor általános felfutásában rejlő lehetőségeket, a tőzsde pszichológiát meg hírből sem ismerik, lásd Kövesdiék eladása….de…amit te csinálsz, az azért baj, mert ha csak arról lenne szó, hogy nem tudsz szöveget értelmezni és kérdezel, még rendben is lenne. De te nem tudsz szöveget értelmezni, felháborodsz nem létező dolgokon, alapot adsz a trolloknak, hogy hülyeségekkel riogassanak és negatív hangulatot gerjesszenek. Le van írva. A 8 millió darab az MRP-hez került. Ez az 5 millió akvizíciókra kell. Egyelőre nem került máshova, mint az Nyrt.-be. Most sajátrészvény. Ha majd onnan elkerül, fogják mondani, hogy mit fizettek ki vele. Ami biztos, hogy a részvénnyel való fizetés nekünk jó. 5m darab jelenleg kb 250m forint. Magasabb árfolyamon több. 13 millió papírral tartozik eddig az Nyrt a Zrt-nek. Ezt majd vissza kell adni. Kétféleképpen lehet. Vagy tőkeemelés lesz, de az lehetett volna most is, ezért azt gondolom ez nem cél. A másik, hogy a majdani eredményből visszaveszi a cég a piacról. Ez eddig 13 millió darab jövőbeni kötelező vétel. Ennyit kell egyelőre felfogni ebből szerintem. Pro tipp: Ha nem megy, olvasd el újra és lassan a közleményeket. Mondatonként állj meg, gondold végig, mi a szavak sorrendjének értelme.
“ A fenti ügyletek eredményeképpen, a kölcsönszerződéssel érintett fenti részvényeknek a Társaság értékpapírszámláján történő jóváírásával a Társaság rendelkezésére álló lévő saját részvények összmennyisége 5.000.000 db, azaz ötmillió darab. Az ügyleteket követően a Társaság által tulajdonolt saját részvények össznévértékének az alaptőkéhez viszonyított aránya: 1,2084 %-a. “
a minimum az lenne h bejelentik h a bejelentett 8+5 millió részvény ebbe a cégbe ment, de nem, találgatni kell.....ima ma is ment nekik és tegnap is.... basszus hihetetlen h a 7. évben, tegnap 52-53 a részvény miközben 170-nél jöttek és minden más szinte bőven feljebb van a 2019-es árfolyamánál, ez itt a tény és a valóság nem pedig az amit 7 éve manopi írogat, basszus ahogy leírtam szabályos hányinger fogott el, de tényleg. Hogy vagytok erre képesek deltások, hogy? 210 helyett 53 basszus komolyan amikor ebbe úgy mélyen belegondol az ember....durván szar....kevés szarabb van ennél, van, de kevés...és akkor 7.évben olvasgatni kell a homályos, nem egyértelmű közleményeiket, basszus deltások egy bejelentés olyan amit tegnap a 4ig közzétett, nem ezek a fű alatti homályos faszságok. Milyen cégbe ment a részvény? Ha bejelentem h megy a részvény ugyanakkor bejelentem azt is h hová, hogy ne a bennetek bízó részvényesnek kelljen találgatni....
Amikor utoljara ilyen volt akkor az 100Ft felett volt es akkor is ezzel magyarazta mindenki, hogy na akkor most erdekeltek a magasabb arfolyamban ...erre lementunk 35re
Kedves Raus,Kimmi,ès még a faxom tudja,hogy hány nikkel nyomod.Nem kell a hangulatkeltés!Sajnos a Deltánál a részvényesi érdek egyelőre nem priorítás,de szvsz ez rövidesen változni fog..
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.