Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
érdekes h ennyire szagatottan, szünetekkel veszik, talán tényleg valaki gyűjti, én már nem értem, ezerszer ki lett ez a szint szedve mégis rengeteg eladó van mindig, ezeknek pl itt 58-on aki adja honnan van h ezen van még értelmezhető nyerője is, nem értem tényleg, az a baj h továbbra is azt látom h fillérekért adják veszik 60 alatt, de ne legyen igazam, most ha tegyük fel h valamikor lesz 210 és tudja az illető akkor még 100-on is szuper vétel, meg hetvenen is, akkor miért megy itt a szarakodás 58-on?
Pont ez az egyik lényeg, hogy akkor is átvertek mindenkit, mivel prémiumot is ígérgettek stb. de igazából mindegy is... itt a folyamatos átverésen van a fő lényeg, de nem szeretnék ezen vitatkozni a tények elég makacs dolgok! Tudod Te is Joki, aki szeretné az meglátja a szavak mögött a lényeget (annyi csak a lényeg, hogy aki évekkel ezelőtt Deltát vásárolt, az vehetett volna pl. OTP-t, MOL-t, RICSI-t, 4IG-t is és akkor Ő lenne most a legboldogabb ember), de igazából mindegy is. Kicsit ez már olyan, mint amikor a fiatalságát oda adja valaki, majd bánkódik, hogy megöregedett és elment mellette az élet (hálátlan kapcsolat). Egy biztos az idő telik és múlik, ami pl. kegyetlenül megmutatja, hogy mennyire voltunk eredményesek a tőzsdén, mivel elvileg azért vagyunk itt 😉 ui. Joki pedig egy kicsit belefáradt és már sajnos nem annyira jó a memóriája se (ginkgo biloba). Kitartást és szebb napokat kívánok a részedre!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.