Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Látod te is amatőr vagy . Te is azt hiszed el amit valaki szépen értelmesen kulturáltan oldalakon keresztül ír.. Más meg ír 2 sort . Tudod én ezekkel úgy vagyok hogy tudom kinek mi hányszor szokott bejönni .. annak a 2 sorát előbb veszem figyelembe ha az 10/8 szor bejön.. Már írtam Manopinak pénze van de érzéke nem sok …
Megértelek! Számomra ez a cég,vagyis az Est Media szerelem volt első látásra. Némi túlzással. Odáig süllyedtem hogy spekázni kezdjek egy kis részével! Nem tudok mit mondani!
én ebből a szempontból nem is hibáztatom a céget hibáztatom, én azt nem értem minek írta be ennyiszer ilyen szuggesztíven főleg úgy h végül nem lett igaza, én nem kérem számon őt, a céget kérem számon, mondjuk az h manopi azt írta h mára bőven 210 felett lesz, mert ezt sugallta és ehelyett 54,4, hát erre mondjuk szavak nincsenek, az egyszerű tévedés szó ezt nem írja le, a másik h ő még itt nyerőben, akár ő is adhatja itt, nem tudjuk, semmit nem tudunk....
manopival csak az a bajom h beírta rengetegszer a meglátásait, amik aztán nem jöttek be és ezzel akaratlanul is befolyásolt másokat, én is beleláttam hasonlót mégse írtam be, emellett durván arrogáns volt és egy félszer se ismerte el h tévedett, de lagalább ő még itt is nyerőben van nem úgy mint azok, akiket esetleg beültetett azzal pl, amit szokott írni h most kell venni nem 210-nél....
És ki vagy te, hogy ilyen magasröptű kérdéseket tegyél fel ismét a részemre?! Újabban már csendőr szerepben is vagy, vagy esetleg megtiltod? Inkább az elátkozott papíroddal foglalkozzál kedves barátom, hátha megvilágosodunk, hogy most majd mit kell a DELTÁBAN ismét várni. Így sajnálom, de nem nagyon érdekelsz.... Előre is köszönöm! ui. Minden kérdés költői, így a többit már remélem érted 😉 Kellemes hétvégét kívánok a részedre!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.