Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mind az éves maximum, mind pedig az éves záró nagyjából pont 10 ponttal kevesebb (lesz) mint tavaly, érdekes, nem? Vagyis, valakik, vajon kik? arányaiban pontosan annyit kereskedtek le éves szinten, mint tavaly, pontosan annyit...., akkor 62,6- 99 most meg moondjuk 52,6-89 mindkettő különbsége pont 36,4 pont. A lényeg h tavaly is és idén is 36 pont különbség volt az éves záró és az éves maximum között....
25 milliós forgalom és minusz ma is, azon gondolkodtam h kia fasz kereskedik így, hogy öntik ide-oda, ma nagyobb tételbe is, de a vége mindig piros, mi a jó abban h nagyon szűk filléres sávban megmozgatnak 25 milliót és aztán piros, napira se jó, egyre jó amit már leírtam, hogy összebeszélnek és az egyik adja a másik veszi, de ilyen szűk sávba az se nagyon, hacsaknem a fentebb eladotakat veszi most itt vissza. Tavaly hol zárta az évet? 62,6 körül rémlik, vagyis egy 10 ponttal feljebb pont, az olyan 16%-os éves mínusz lesz kb zárótól záróig, szép éves munka, jár a sok MRP jó vastagon megszórva szarral...ima ment ma is természetesen....
Akkor fordulhat újra fel, 60 fölé. Szégyen lenne pirosban zárni az évet 5x fton. Bár az is igaz, hogy ez tükrözné hitelesen az elmúlt időszakot, ha 50 vagy alatta zárna
Inkább tragikus szegény realmadrid, anno beleőrült a pannergybe, eladta hatalmas bukóban , aztán persze elindult nélküle, erre elkezdett itt tombolni és végleg ki lett tíltva a fórumról , amibe aztán végleg megőrült és azóta tart nála ez skizó elmebaj. A tragikus példája annak, hogy hogyan tud beleőrülni valaki a tőzsdézésbe. Valahol nagyon szomorú történet ez.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.