Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Hogy él egy kullancs vagy poloska: "Miért van az, hogy a világ legnagyobb jachtjai orosz oligarchák vagy arab sejkek tulajdonában vannak, és soha nem a világ leggazdagabb vállalkozóié? Warren Buffett például, akinek 100 milliárd dollárja van, ugyanabban a házban lakik, amelyet 1958-ban vásárolt 31 500 dollárért. Nem költ drága éttermekre, és még azt is megnézi, hogy a piaci helyzet éppen alkalmas-e arra, hogy olcsóbban vegyen bacont magának. De ilyen volt az IKEA alapítója, Ingvar Kamprad is, akinek ugyan „csak” 58 milliárdja volt, de ez még mindig több a top 500 leggazdagabb magyar együttes vagyonánál. Ő csak turistaosztályon repült és használtruha-boltban vásárolt magának. De a nem ennyire extrém módon takarékos gazdagok sem vesznek hatalmas jachtokat vagy New York-i luxuslakásokat, és nem reggeliznek 50 millió forintért, ahogy az a pletykák szerint megesik némely átmulatott monacói éjszaka után a magyar gazdagokkal."
Ők csak ettől óvnak meg bennünket: https://index.hu/velemeny/2025/03/28/matolcsy-a-lottomilliardos-a-teljesitmeny-nelkuli-vagyon-atka/ "Van egy furcsa jelenség a világban: a lottómilliárdosok nagy többsége elveszti vagyonát, csődbe jut, tönkremegy az élete, drogos vagy alkoholista lesz. Ez a teljesítmény nélkül megszerzett vagyon átka. Nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött szerencsével, és nem értik a pénz valódi értékét, mert nem dolgoztak meg érte. Sajnos az új magyar gazdasági elit sem tud könnyen megszabadulni ettől a problémától, aminek tökéletes szimbóluma a Matolcsy család gazdagodása." Így voltunk mi is 2019-ben. A 4ig -nek köszönhetően havonta milliók jöttek ki az ATM-ből. Elvittem a családot Disneylandbe , bent laktunk a parkban. 2 órával hamarább mehettünk be mint más halandó. Vettem egy akkora macit, hogy külön repülő jegy kellett volna neki az AirFrance gépre :-) Xar is volt így utólag átgondolva. Addig MNB székházaztunk itt (hasonlítgattuk a cég értékét egy székház felújítási költségeihez) , hogy manifesztálódtak a dolgok.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.