egyelőre így több jut nekik, ide írják oda értékelik az ingatlant..stb. Kiveszik a lóvét. Közben nincs kizárva, hogy gyűjtögetik a papírt, majd jöhet a Szit...bár nem hiszek benne!
Szit. törvényt olvasva elég a 25% közkéz, tehát emiatt nem kell növelni a közkézhányadot, de ahogy itt írja Donqatto, az 5% alatti részesedés ebből a szempontból közkéznek számít. Megjegyzem, számomra ez a legnagyobb rejtély, hogy miért nem rugaszkodnak neki a SZIT-nek, amikor az mindenféle adó- meg illetékjósággal járna??? Ezt érti valaki? Addig értettem, amíg kötelező lett volna kifizetni a profit 90%-át osztalékként, de már azt sem kötelező. Nem képesek elvégezni a szükséges adminisztrációt, vagy mi az akadálya?
igen, így van, BarackVirag írta a dec 20-at, ami az eredeti közzétételben a végső fizetési határidő volt, és próbáltam beazonosítani, hogy melyik kivásárlásra gondolt :)
Értem. A dec 20-i határidő az a BDPST által vásárolt pakk ellenértékének megfizetésére vonatkozik, ugye? Ki tudja? Lehet, hogy ehhez (is) köze van az árfolyam lenyomásának, hogy ne legyen "ciki", amikor kiderül (ha valaha kiderül), hogy mennyiért kapta meg a BDPST a részvényeket. Az Appeninn és Opus részvényárfolyam egymáshoz hasonlításának szerintem ebben a formában semmi értelme, és ehhez biztosan nincs köze. Két különböző cég, két különböző részvényszám, két különböző cégérték, két különböző kapitalizáció, stb. Persze vannak csodák a BÉT-en :) Egy biztos, valaki(k) mostanában sokat elad(nak), nyilván aki(k)nek sok van/volt.
Bocs, nem csere, kivásárlás. Annak ára nem lehet a tőzsdei záróárhoz kötve? Így érthető lenne ez ez erőszakos és kíméletlen lenyomás. Dec. 20 az ügylet zárása.
(UP)PENINN