SPX daytrade Most vagy kesz a (ii) korrekcio, es indul le, (ALT2) vagy meg mindig tart a korrekcio, es indul fel a (c) hullam. (ALT1) . AZ NDX mar leszakadt az utolso alj =23770 ala, tehat ott mar az ALT1 van ervenyben. . https://imgur.com/a/BurY5r8 , Ott tartunk, hogy a piac mar egy szavat sem hisz el a kurrens amerikai elnoknek. Jobban hisz az Irani szovivoknek.
Én aszittem, hogy a hadiipar lesz a (zegyetlen) húzóágazat a németeknél, de egyelőre a Rheinmetallon kapitális nem realizált bukóm van, és lassan már kezdem feladni a csüggedést.
Ez a poszt-alapú rali már egyre rövidebb ideig tart. A piac már nem hisz a meséknek, csak a tényeknek. Ha holnap estig nincs aláírt megállapodás, akkor a hetes gyertyák elvégzik a piszkos munkát. Holnap kétlem hogy sokan szeretnének longban ülni ha így folytatódik aztán szombat reggelre kitudja mennyi plusz repült óra kerül be a B2-esekbe. Ha a holnapi impulzus átviszi a havi támaszokat is, akkor az nem lépcsőfok lesz, hanem liftakna, amiből ellopták a fülkét. Szerintem a piacnak is elfogyott a türelme és a hite is. Ennek ellenére lehet belőle rally egy világmegváltó aláírt papírról szóló mesével akár.
Irán és a hajózási adatok szerint ez színtiszta fakenews. Nincs nyoma ilyen koordinált áthaladásnak, a piac pedig pont ezért lett piros. rájöttek, hogy az ajándék valószínűleg csak a képzeletében létezik.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.