Dehogy arra :D Tavaly December óta összesen valami szerencsétlen 100 milliós szerződésük volt, közben számolják fel a hidegtárolt RIG-eket. Ebből most 2027-ben lejáró kötvényeket szándékoznak visszaváltani, a maradékot meg “általános vállalati célokra” fordítják ami gondolom vezetői bónuszokban ölt majd testet.
Nekem is van 2800 db, 2.9-es átlaggal még 2020-2021-es vételek. Nem adtam amikor 8 felett volt, de már 100x megbántam. Lac- om is van 3,1-es vétel és ma nyitóban nagy mákkal tudtam venni egy elég nagy adagot 5,01- ért (5.2-őt adtam meg de olcsóbban megkaptam), így az átlagomat lerontottam 4.3-ra. De nem baj szerintem is jó lesz ez. Még nyitás előtt gondolkodtam, hogy el kellene adnom a rig-et és lac-ot venni helyette....mikor felrántották azt gondoltam milyen jó döntést hoztam. Hát most nem így gondolom. Hacsak nem azért hígítanak, mert kell a pénz torony újraaktiválásra, mert olyan sok munkát kapnak. Meglátjuk, ha indokolják egyáltalán a hígítás okát:)
Ezzel a hígítással amúgy gyakorlatilag duplázták a részvényeket 5 év alatt. 10 év alatt pedig négyszerezték. Ehhez tessék mérni a jövőbeli csoda célár projekciókat.
Simán benne van és sok volt a shortok visszavétele is, egyelőre ezért nem esik be és még várja a piac a fix információt. A legtöbben nem látják a shortok kétségbeesett kísérleteit, hogy megakadályozzák a mai 200-300%-os árfolyam elérését, pedig akár meg is történhetett volna. Egész napos hamisítás... tőzsdéken kívül és magas sötét pool volumen... Ehhez adjuk hozzá a szintetikus részvényeket és a csupasz shortokat, és ezért nem 10 USD felett van most. Ezen a héten vagy a jövő héten lehet, hogy ez is meglesz. Ez egy vételi, felhalmozási és tartási időszak, szerintem.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.