Köszönöm a véleményedet. Szerintem ha 9 USD felé menne, akkor már ebben az évben elszakad a fundamentumoktól és előre árazza a jövőt. Én ezt még korainak tartanám.
Megint a legrosszabbkor szarta ossze magat a piac. Ujra elnapoljak a 8,8 fole kitorest. En jelenleg abban bizakodok, hogy az osz uj megrendelesek hoz ezzel talan iden meglehet a 9,7 koruli teto. En is felezni tervezem a pozit.
Lehet, hogy a RIG pozicionak azt a felet, ami a legnagyobb pozitivban van, azt eladom, ha attort a 9.6 szintig. Es visszaveszem a varhato korrekcio alja korul. Ha viszont nagy lendulettel megy es siman attor 10 fole, akkor nem adom. Akkor 4-6 evig tartom, es kivarom a rally legvegeig. Es tovabbra is arra szamitok, hogy 147 kornyeken lesz a topja.
Szerintem vard meg, hogy atfed-e az SPY? TPLY rgy lotto, ugy is viselkedik. Ha atfed, inkabb eladni kell, pedig szerintem cannabis egesz jo rallyra kepes innen.
Kedves János, és Mindenki aki a Cannabis szektorban jártas! Egy ideje már figyelem a TLRY és CGC részvényeket, és azt tapasztaltam -kb. fél évvel ezelőttig- hogy meglehetősen egyszerre mozogtak, vagy nagyon hamar követték egymást (amire spekulálni is lehetett akár). Fél éve viszont a CGC mélyrepüléssel 0,4$ környékéig zuhant, és a fenti korreláció teljesen eltűnt. Az 1 hete tartó emelkedésben viszont azt látom, hogy CGC TLRY-nél is nagyobb ütemben emelkedik (tegnap 40% körül ment). Tehát azon gondolkodom: milyen esély van rá, hogy CGC újra TLRY ársávban legyen, és esetlegesen visszaálljon az általam tapasztalt együttes mozgás. Ha így volna, akkor ez a 0,7-0,8$ jó vételnek tűnhet, a TLRY jelenlegi 3$-os árához képest. Előre is köszönöm az építő gondolatokat!
SPY daytrade Nagyon kozel van SPY es NDX-ben is, az i/iv csucsokban az atfedes, pengelen van a szerkezet. NDX kritkus atfedes 15.279, SPYban 4458. Ha ala esik, akkor ABC felkorrekcio volt az utolso 3 het. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230906v03x6mv4z.jpeg
PBR-t erdemes hosszu tavon tartani. HA csak a kb.17% osztalek lenne, mar azert is. A 60-120min daytrade chart szerint kozel van egy lokalis csucs, es vissza fog tesztelni, 05-0.8 pontot.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.