Ez nekem túl magas labda! Le vagy fel, zöld vagy piros gomb. 2023 ban mindig a zöld gomb nyert egy kis korrekció után. De félek hogy nem ez lesz a nyerő stratégia
PBR most 5x annyi osztalekot fizet, mint a tobbi olaj-orias. A PBR PE=2.5, a tobbi olaj-oriase 10-12. PBR ara most 15$, Es neki van a legnagyobb olajtartaleka (ex Aramco)
PBR 2013 óta nem tud 18 USD fölé emelkedni. Van rá esély hogy ez most sikerül és nem látunk már 18 alatti árakat? Vagy valószínűbb hogy marad a sávozás 18 és 4 dollár között?
Az a csatorna egy un Kennedy gyorsito, amig a kozepvonalig jonnek le csak korrekciok nincs kesz, es ha kesz a 3/3 meg sanszos egy uj csucs mielott komolyabb korrekcioba kezd. A Kennedy egy dinamikus csatorna, az aktualis csucshoz igazotod az aktualis csucsot, a kozeovonal valtozik.
Én ma realizáltam a PBR pakkom. November óta gyűjtögettem 10 és 12 között. 15.4-ig vártam volna, de úgy érzem ez is tisztes profit és itt az ideje félreállni egy időre.
SPY daytrade http://keptarhely.eu/view.php?file=20230621v01xpf5sx.jpeg Az elso 5 subhullamos eses megvan, es legalabb meg egy lesz. Egyelore a-b-c a preferalt alt. A most kovetkezo (b) recovery target 4400 korul van. Talan kisse feljebbre is.
Total short interest in the U.S. market topped $1 trillion this month, hitting the highest level since April 2022, according to data from S3 Partners. That is up from $863 billion at the start of the year and represents about 5% of all shares that are available to trade.Short sellers borrow shares and then sell them, hoping to buy them back at a lower price later and pocket the difference. They have added to their bearish wagers in recent weeks while the S&P 500 climbed to a 14-month high. The index is up 15% in 2023 and 5.5% in June alone.That rally has been punishing: Short sellers have incurred roughly $120 billion in mark-to-market losses this year, including $72 billion in the first half of June, according to S3.
CS->UBS kapcsan lenne 2 kerdesem - goldolom masnal is felmerult: 1. Mi a kollektiv velemeny? Tartani vagy dobni? Az "analyst"-ek velemenye eleg megosztott. En ugy erzem, hogy a cs romjainak integralasa 2..3 evig inkabb vinni fogja a penzt mint hozni. 2. Szolgaltato vajon milyen be/kikerulesi ertekkel fog szamolni az adoigazolasnal? (Tudom, elegge koltoi kerdes)
Mindenki BTC spot ETF-et nyit.Blackrock Wisdomtree, Investor- szerintem ez hajtja fel az árfolyamot https://www.linkedin.com/posts/charles-henry-monchau-cfa-cmt-caia-4003096_bitcoin-etf-bitcoin-activity-7077178369578000384-w4wp?utm_source=share&utm_medium=member_android
Sosem gondoltam, hogy a hivatalos digitális pénz a BTC lesz. Nyilván nem. Lehet, hogy a SEC csak meg akarja szüntetni a szabad piacot,mielőtt kiadjak a hivatalosat.
1)XLK BigTech Amig SPY a recoveryben most 67%-nal tart, az XLK ETF eddig 99.5% recoveryt csinalt. Es nem nagyon ketseges, hogy a penteki csucs egy wave(iii) szamozast kell kapjon. (ha igy van, most egy wave(iv) korrekcio alakul) Ha igy van, akkor a kovetkezo hetek tovabbi, (iv-v), (4-5) hullamparokat hoznak es uj csucsokat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230621v00xqy45l.jpeg . 2)AI Az AI rally is visszakorrigalasban van. Egyelore nem tudni, hogy a csucs (3) vagy (5), de kis idore most okosabbnak tunik felre allni, amig kiderul. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230621v00x1eda8.jpeg , 3)NG tegnap beleszurt a 2.68 szintbe, de azonnal visszaesett. Tovabbra is egy hatarozott attores es folotte zaras jelzi, hogy megindult az ujabb rally. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230621v00xe8axe.jpeg . 4)Olaj Tovabbra is vagy 3-4 kulonbozo opcioja van a piacnak, es nem tudni, melyik alternativat valasztja.
Már szinte minden ország a digitális pénzen dolgozik, de annak semmi köze a bitcoinhoz. Egyszerűen szeretnének tudni minden mozgást, felügyelni a tranzakciókat és nem akarnak óriási pénzeket költeni papírra és nyomdafestékre. Ezért is terelnek mindenkit a bankkártyák fele, mert ott nincs mutyizás, minden nevesítve van. Szerintem a következő generáció már "csippeltetve" lesz, minden egyes mozzanatot rögzítve. Már most is erre haladunk, a telefon az egyik legjobb adathalász. Minden lépésünket megfigyelik ezen keresztül, az ott lévő hűségkártyáink még azt is elárulják, hányszor megy WC-re az ember. Óriási adatbázisok jönnek létre, amit a mesterséges intelligencia már keményen elemez. Eddig csak a kiválasztottak jutottak hozzá, most már egyre többen. A "betegkártyánk" egy munkáltatónak aranyat ér, az üzletek figyelik szokásainkat, a GPS meg a mozgásunkat. A megfigyelés tilos, de mindig tudják, merre jár a telefonunk. Elvégre amint átlépem a határt, már üdvözöl is az ottani szolgáltató. Azt meg már nagyon jól tudják, hogy a telefon mindig nálunk van, mert már mindenhol az kell. Én nemrég váltottam okostelefonra, mert már mindenhol az "aplikációval" tudtam csak működni. A bankban jól leszidtak, hogy még mindig az SMS-t használom, mivel az már fizetős, de a telefonos cégnél is a telefonommal kellett szerződést aláírnom. Nincs már "örökíró" golyóstoll. Az ujjammal írok alá. :-)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.