Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az eu semmire se kérte fel a szaros tolvaj 4iget.Az eu működését se érted és itt fosod a szót 2008 óta a freesoft beragadt pakkodon ülve. 20 év semmittevéssel ekkora guru is csak kevés szélhámosból lesz.
Ezzel is megvagyunk. Vissza hivatal indul, Izgága menti a megválasztott nem kedves hölgyet. Gyorsítaná a büntető eljárásokat. Csakhogy nem törvények kellenek hanem emberek: bírok, ügyészek, nyomozók és őket segítők. Egyre több a kamu a fickónál. Azt hiszem elkezdem veszegetni a papírt, Ha Gellért találna egy nagy befektetőt, aki beszállna, na az megoldaná a helyzetet. Végülis nagyon olcsó most a papír.
Ember..... erről beszélek, hogy akkor mi a francnak vették meg 2 éve, ha most rájöttek, hogy drága üzemeltetni és először kiszervezték egy külön cégbe, most meg 1 az 1-ben meg akarják szüntetni és átmennek a yettelhez, úgy h a yettel még az AH tulajdonában volt 30%-kal régebben, amit eladtak és most visszavették a 2connect 49%-ért a részesedést. Ha nem akarod érteni akkor ne értsd. . A másik baromság, amit folyton nyomsz, hogy a yettel használhatja a one vetékes hálózatát. Könyörgöm, eddig is megrendelhette a one vezetékes hálózatát minden ember, ahol volt one vezetékes elérhetőség, a yetteles internet meg mindenhol elérhető volt vezeték nélkül, ahol volt a yettelnek mobilos lefedettsége...ergó ez egy nagy marketing bullsh**, az egyetlen előnye ennek a szerződésnek, hogy a balkánon a hálózatépítésben a yettel fog mindent csinálni, a motorolával és a többiekkel, de ott meg kevés az előfizető.....itthon ennek a hatása minimális lesz, ha nem egyenesen nulla. . Mellesleg VodafonE, nem Vodafon... te szakértő... . A többiről már korábban írtam, akit érdekel visszapörgeti. Az árfolyam eddig nem téged igazol az biztos....
Fel is kemény lett .. 😂. Ezért kellett mindenkit tiltógatni . Fideszes szar céget isteníteni … Oszt hol is áll az árfolyam ?… inkább a tanulságot kell levonni tiltogatás helyett . Szerintem..
Te meg 100Ft emelkedés után rendezel bulit mert csak 3500 bukóba vagy .Tudom megmagyarázód , hogy nem ott vetted.. ja csak átengedted a hasznot .. Addig hagy hasznàlja más a pénzt nehogy keress 😂. ..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...