Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem szeretek shortolni. Holnap lesz felfelé is mozgás, lehet lemegy 1500 ig, majd napizunk ott is. Már most tudom a vizsgálat nem talál majd semmit. Az állam meg, amit csinál az az ő dolga. Péter Gazdadagi analfabéta és nem mer neki szólni neki senki, hogy finomabban kell ezt csinálni mégis csak több százezer embert tartanak el és tetemes adót fizetnek be a NERes cégek. Pogi megmondta nem basztatnj kell őket hanem hagyni kell a piacon bizonyítani.
Legfeljebb a lopáson dolgoznak keményen a cégnél. Amit MP elmondott, azokat évek óta folyamatosan megírta a független sajtó, csak ti eddig azt reméltétek, hogy mivel a fidesz kormány benne volt, ezért jogilag minden lopás legális, az erkölcs meg az ország le volt sz*rva.
Kérdés, hogy JG önként lemegy-e kutyába, és visszaadja, amit MP szeretne. Ha igen, akkor onnantól nincs itt látnivaló. Ha nem, akkor el fogják venni tőle, így vagy úgy.
Ott 1 nél a lélegeztetőgép üzlet nyereségét saját cégbe utalták, nem irta alá senki az éves beszámolót. Egyébként hogy áll a lélegeztető-gép beszerzése vizsgálat? Szerintem sehogy, akkora kamu ez a Péter össze vissza beszél. Set azt nem tudom mi történ vele. De esélyes, hogy ott is loptak. A 4ig nél viszont nem lopnak, dolgoznak keményen, csak jelzem!
Nap elején lehet visszahúzzák, de pár napon belül bemegyünk 1500as szint alá. Vagy shortolsz most vagy nem veszel. El tudod magyarázni, mi állhat emelkedés mögött?
A végén vettem, pár ezret. Nem bírtam ki, hogy ne vegyek. Erőltetett volt ez a lemenet, ezt a vak is látta. Holnap több fordulóra számítok, lesz le fel menet, nyeremény jöhet. Ez a terv.
Varjak ma keményen betámadták a papírt. Hát igen, ha ma sem omlik be, akkor nagy gáz lett volna, beleadtak mindent. A bróker szerint egy valaki (kik) 175e papírt mozgattak meg. Ez kemény.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...