Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
a véleményalkotás szabad.... és igen, aki nagyban 4IG-ben ül(t) tavaly ősz óta,,, az rábaszott. Ezek tények, ahogy Virág elvtárs mondta: ez vitán felül áll, ezen már felesleges vitatkozni. DE, azért azt ne felejtsétek el, hogy Jászai Gellért az MSZP "csecsén" nőt fel (utalok itt a dákó román elmélet székely vicc alapján harmadik testvérre, Rémus, Romulus után) megszívatták a váltás után majd bedolgozta magát a NER-be... aztán lett ami lett, látjuk. Ti azt gondoljátok itt, hogy egy szaros, lyukas gatyával fog kiszállni ebből az összeharácsolt cégből, aminek az 50%-a (papíron legalább is) a nevén van? Tényleg ezt gondoljátok??? Persze OK, nem lesz 5000 újra (vagy már soha többé), de higgyétek el a háttéralkuk már megszülettek,,,, megvan az új árfolyam is már... csak azt nem közölni fogják a nagyérdeművel, hanem egy nap (lehet 2 hónapon belül) 10:45 és 10:47 perc között beállítják a BUX-on. És majd nézünk, mint hal a szatyorban. Valaki nevetni, valaki sírni fog...... Én csak figyelek majd....
"de mérhetetlen ostobának kell lenni ahhoz, hogy ne
vegyük észre, hogy LÖLŐ legalább magyarként gazdagodott, hozott létre
magyar gyárakat" - merhetetlen ostobanak kell lenni ahhoz, hogy lölönek, irni olvasni nem tudo, "tan matematikus on?" alap matekhoz nem erto falusi balfasz stromannhoz barmi teljesitmenyt koss. Mikor beszelt lölö magyarsagrol, mit tett az orszagert? jaj ti kis butuskak, lölö szekta bazmeg :D
Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy az összes véres szájú leninfiú, aki szerint eljött a Tanácsköztársaság 2.0 nulla, valójában a nyugati karvalytőke szekerét tolja.
A vagyon visszaszerzési hivatal, csak a törvényesség látszatához kell, a lényeg, a volt Fideszeseket (NER) meg kell fosztani a vagyonaiktól, na persze nem azért, amiért a fiatal, tapasztalatlan, naiv választó gondolja, az ő érdekében, sokkal inkább azért mert, a nyugati világban a vagyon adja a hatalmat. Éppen ezért a Fideszt vagyontalanítani kell, és odaadni a külföldi vállalkozóknak, hogy megérje nekik MP finanszírozása. De főleg azért vetetik el , ne jöhessen létre a jövőben MO önálló gazdasági alapja, nemzeti, hazafias, szóval Brüsszeltől egy kicsit eltérő gondolkozása, cselekvési lehetősége. Nem vagyok Fideszes, de mérhetetlen ostobának kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre, hogy LÖLŐ legalább magyarként gazdagodott, hozott létre magyar gyárakat. Most annak örülnek, mint az MSZP idejében törvényesen a külföldi viszi el a hasznot, az értékes CÉGEKET. A naiv magyar, aki még a jogban, igazságban, a politikában hisz, az meg megint OTT MARAD MÉG CSÓRÓBBNAK, MÉG KISZOLGÁLTATOTTABBNAK, HISZEN ÚJRA 2026 -BAN MEGSZAVAZTA, idegenek fosszák ki. A fentiekből az következik, ha nem esik valami különleges oltalom alá a 4ig, akkor MP -k a saját hasznukra szétszedik, átalakítják. Nem érdekli őket Rice 2, Katának, stb. mennyi zsetonja maradt benne, vagyis az árfolyam, ha a Tisza kormányon múlik, tovább csorog lefelé.
Okés, lehet van benne igazság, csak nyereményben feljött a második helyre az otépé után és minimális különbséggel. Nehéz megválni tőle. Nagy játékok voltak a papírban, gondolom aki itt volt annak nem kell felsorolom.
Inkább 3-4 évet mondanék, addig nem kell ránézni, nem kell a vérnyomást növelni. A cégben van potenciál csak ki kell várni. Külföldön kell vmit villantani, magyar környezet most nem baráti. peace
Valószínű ez lesz de azért az opus egy jobban felépített holding ott vannak normálisan müködő cégek is.Nemtudom az opus sztem egy nagyobb falat lesz de 2/3-al azt is meglehet oldani.a 4ig egy tákolmány itt ha valamit kiszedsz szét fog esni az egész.Ezért nem esik az opus olyan gyorsan és a 4ig meg rohamosan.
Ha az új ,,ÁVH" azaz a NVVH megpiszkálja az Opust és a 4IG-t-márpedig szerintem ez meg fog történni- szerintem a papírok ára a mostani árfolyam egyharmada lehet...Ezt mondom úgy, hogy maradt még 100k Opus papírom. Csak én már kijöttem a rózsaszín ködből, amiben közel egy évtizedet voltam az Opus ,, társaságában"...
Most olvasom ez a vissza cuccos hivatal milyen jól fog fizetni az alkalmazottaknak. Jelentkezek hozzájuk a végzettségem simán meg van hozzá. Valaki tud konkrét eléthetőséget írja meg. 300-400 fő lesz ott aki kavargat, azt meg én is szeretek. Várom a segítséget.
Itt nem csak a többség károg úgymond folyamatosan hanem te jojòzol.Egy vicc jut eszembe erről: hajò törést szenved egy csapat az óceánon messze mindentől de még ki tud úszni egy lakatlan szigetre .Megbeszélik hogy minden nap ügyeletbe állítanak egy figyelőt hogy szóljon azonnal ha valamilyen járművet (repülőt,helikoptert vagy hajòt) lát és akkor azonnal lehet cselekedni.Jò pár nap elteltével a dadogòsra kerül a sor .Unalmas nap nem torténik semmi már elkezdenek éhezni,szomjazni az emberek.Aztán hirtelen elkezd üvölteni a dadogòs : Ha-ha-ha.... haj-haj-ha.... hajòòò-hajòòò ,hajò !!!! Beugrik mindenki a vízbe elkezd úszni mint az állat. Úsznak vagy 200 métert.Mire megállnak felkapják a fejüket.Hajò ?? De hol van az a hajò ? Hol látod a hajòt? Kérdezik kiáltva a dadogòstòl aki ott maradt a parton. Mire az megint elkezd kiabálni: Ha-ha-ha.....haj...hajòò-hajòò-hajò....Ha-jòòl látom cápa 🤣🤣🤣
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...