Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
akik ovlassák ezt a fórumot főleg a 4ig-el kapcsoaltosan azoknak már tudniuk kellene hogy onnan instant kitiltás jár azért ha azt mered mondani hoyg a 4ig esni fog mert egy hulladék cég ami inkább közpénz lopásra jött létre.Mai hír is ezt bizopnyította hoyg már az űrbizniszen keresztűl is 1000 milliárdot akartak kilopni a kasszából.
Majom Feel kitiltott a màsik fórumból ,mert le mertem írni a tènyeket. Tipikus fidesz stílus, akinek más a véleménye, mint nekik, azt tiltja véglegesen. Na ez az igazi diktatúra!
A POLITIKAI GAZDASÁGTAN EGYRÉSZT MANAPSÁG AZT JELENTI A POLITIKUS MONDJA MEG MI LEGYEN, MP CSAPATA IS, MINT A FIDESZBEN IS REPREZENTÁLJÁK A JOGÁSZ TÚLSÚLYT, AKIK PERSZE A FELELŐSSÉGET A FIDESZBEN SEM ISMERTÉK. Mérhetetlen károkat okozott a Fidesz dilettantizmus is, ami jó futballunkban sem, a vízgazdálkodásunkban sem, a modern gazdálkodásban sem tetten érhető. ARRÓL NEM IS BESZÉLVE BETEGNEK ETETNEK BENNÜNKET ÉLELMISZERNEK LÁTSZÓ ÁRUKKAL, ÉS A GYEREKEINKET KÖTELEZŐEN LEOLTJÁK, FIUKAT IS HPV VÍRUSSAL, ORVOSOK SZERINT EZ KIFEJEZETTEN VESZÉLYES A JÖVŐBELI NEMZŐ KÉPESSÉGÜKRE, SOK EURÓPAI ORSZÁGBAN NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS, ITT VISZONT MÉG A GYEREKET ERŐVEL ELVESZIK A SZÜLÖKTŐL.
"Sajnos mivel ő is jogász, fogalma nincs a gazdaságról, a várható recesszióról" . Ezt nem neki kéne tudnia, hanem a tanácsadóinak és a szakembereknek, akik 0-24-ben ezzel foglalkoznak, ezt elemzik és ezért kapják a lóvét. Az 1.8%-os inflációs előrejelzést is már elkönyvelték erre az évre, hát nem tudom, nagyon merész egy társaság.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...