Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Írtam, rizsa már a Freesoft időkben is túlzottan optimista volt. Egyetlen nagy mákja, hogy Lölönek pont az a cég kellett, amiben ő nyakig benne volt évek óta bukóban vagy stagnálva.
de szep is volt, amikor a rizsa01 az 5000 forintos arfolyam arnyekaban javasolta itt a kisbüfiknek, hogy vegyenek, mert blablabla. lehet szepen megkeresni rizsat, aztan kisegit titeket a hatalmas nyerojebol, igy volna fair.
Egy valamit kifelejtesz a számításból. A politikai helyzetet. Ha nem ez a politikai helyzet lenne akkor igazat adnék, oldalaz , majd emelkedni fog. Igaz hogy nem forgalommal esik, de ez nem segít, így csak több lesz a beragadt aki nem adja. De egyszer elfogy az ő türelmük is.
Fejlődésre képtelen vagy. Nem tanulsz a múltból, megfejted milyen vastag a fa, de mögé már nem látsz. Mindegy. Legalább felismernéd, hogy ez nem neked való, de még az se. Pár hét és így vagy úgy, de te is megkönnyebülsz majd. Ha újra levernék 2000re forgalommal, ott gondolkodnék a dobáson, akkor baj lehet. Ebben az esetben az aktivitás lehet a kifizetődő. Addig tartás és várakozás. Én másra számítok. Meglátjuk.
Kopogtathatsz, mert se politikus nem vagyok, se cégtulajdonos, még csak céges alkalmazott sem... De elvitetnél, miért is? Mert kijavítottalak??? ... Gondolkozz el magadon hova süllyedsz
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...