Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
aki azt mondja az ilyen fajta részvényjuttatásra hogy OK, az vagy hülye vagy gazember, vagy 4IG-s vezető aki kapott. DE, józan gondolkodású - ténylegesen 4IG részvénnyel rendelkező - tőzsdézőnek semmiképpen sem tartanám. Ez a véleményem, de ez nem minősül üzleti vagy befektetési tanácsnak! Most mehet a mínuszolás, meg a kitiltás mint a másik "testvér" topikban,
Sztem most előbb eladják az occó részvényeket a 4ig-is vezetők és MOL részvényeket vedznek rajta. Vicc lett ez a papír...... 4IG-1G-re kellene nevezni ezt a papírt. Úgy vagyok mint Gaben a napszemüveggel: "speciel ezzel átbasztak".
Kicsik alatt nem csak a kicsi NER - részvényeseket értem hanem a néhány 100 db-tól pár ezer darabszámos tulajokat is. Amit leírtál az alapján nekem egyértelmű hogy nem tömés van ha azt értjük tömés alatt hogy a nagy tulajok adják, dobják rá a kicsikre a részvényeket.
Jó kérdés. A kicsik alatt kiket értesz? Kicsi NER-részvényesek (néhány 100mFT-os részvénycsomaggal?) Mert szerintem a tényleg kicsiktől "kiénekelték" 4100-4300 Ft között a részvényeket >> ergo: a tényleges közkézhányad mégiscsak csökkent. Így gondoltad?
Már sokszor írták itt hogy kitömik a kicsiket. Kérdem hogy kik tömnek? Mert a nagy tulajok darabszáma nő, a kicsiké csökken. A tényleges közkéz egyre kisebb. Ha a kicsiket tömik akkor a közkéznek nem növekednie kellene?
Majd megnézzük a Q4-et, az beszédes lesz! Már nemsokára itt van.Én továbbra is bízom a cégvezetésben, a nemzetközi politikai események pedig remek táptalajt készítenek elő a cég gazdaságpolitikájának.
igen, persze,,,, veszekedem magammal is rendesen.... sőt olvastam a mai linkedin 4IG-jelentést az az izraeli tárgyalásról... nekem kezd bűzleni ez a sok marketing megjelenés a sok szándéknyilatkozattal... nézd az árfolyamot>> igazából nem engedik 4370 környékéről....... gyakorlatilag nincsen kereskedés.... mert nem engedik,,,,,,,, A kis gömböc túlette magát...... nincs több könnyen megszerezhető falat.... és fél a közelgő választás eredményétől, ezért próbál meg mindenkivel pacsizni..... ha esetleg baj történne....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...