Az már tiszta, hogy nem ők adják. Leszögezte, hogy a piacon tuti nem adja a Konzum PE a papírokat!! Azok adhatják valszeg akiket papírokkal fizettek ki.
Nem tudom mi a jó stratégia. A vén rókák segítsenek már. 40% os virtuális bukóm van a 2 papírban. Nem akarom realizálni de semmi esélyt nem látok arra, hogy ne legyen milliárdos vesztesége a cégeknek év végén a közel 50% os árfolyam veszteségek miatt. Mit kell csinálni ilyenkor?!??!?!
azt is mondta, hogy nem adják a saját papírjaikat. ehhez képest ma is csinált 10% minuszt a 2 papír együtt :) ez a világ legfosabb befektetése de komolyan
Ez világos, és az Opus-Konzum duóval (meg a kisebbekkel, mint a 4IG és az Appennin) nyilván hosszabb távra terveznek. Engem kisbefektetőként viszont az érdekel, hogy ez az építkezés miként fog leképeződni az árfolyamon. Ezt pedig el tudnám úgy is képzelni, hogy az árfolyam stagnál vagy lassan, de biztosan emelkedik. Az Opus esését azonban jelenleg sem jó hír, sem pletyka nem tudja megállítani (ha mondjuk pl. azt a várakozásunkat, hogy mekkorát fognak szakítani a céggel, pletykának tekintjük).
Afelől nincs kétségem, hogy sok olyasmi van a tarsolyban, ami nagyot lendíthet az Opuson, és ez idővel mind meg is fog valósulni. Nem kételkedem a hátralévő apportok megtörténtében és abban sem, hogy a fúzióból valami jó sülhet ki. Ha mindezt megfejelik egy telekommunikációs céggel és egy pénzintézettel, annál jobb. A kérdés inkább az, hogy a fúzió tényleg összejön-e a tervezett határidőig (az apportokból kiindulva van okunk egy kis bizalmatlanságra), és mindaz, ami azt megelőzően még történik, pozitív hatással lesz-e az árfolyamra (mert az elmúlt 2-3 hónap tapasztalatai azt mutatják, hogy nekünk a jó hír is rossz hír).
És te komolyan elhiszed, hogy a milliárdok ML-t gazdagítják? Persze nem szegény ember ő sem, de még nagyon sok tulajdonos (érdekcsoport) van a háttérben, akiket igenis érdekel, hogy mennyi pénzük van:
Mi csak egy szeretet akartunk a tortából igazából elég lett volna a maradé kis aztán már Megelégedtem volna morzsákkal is de látjátok még a torta fóliáról is lenyúlják a ráragadt krémet Viszont nem tagadhatjuk hogy első sorból néztük végig Mészáros és a szemét bandájának a meggazdagodás át igaz ami pénzünkből is
Mi csak egy szeretet akartunk a tortából igazából elég lett volna a maradé kis aztán már Megelégedtem volna morzsákkal is de látjátok még a torta fóliáról is lenyúlják a ráragadt krémet Viszont nem tagadhatjuk hogy első sorból néztük végig Mészáros és a szemét bandájának a meggazdagodás át igaz ami pénzünkből is
OPUS Global Nyrt.