Ne haragudj. De ha tudod hogy minden jó hírre esünk miért nem adod el. Hiszen tudod hogy esni fog. Magad ellen játszol? Bízz magadban és add el. Én hatszor adtam jórészét egy év alatt és egyszer nem jött össze. Tehát jó sok darabszámot gyüjtöttem. Pedig nem értek a tőzsdéhez cseppet sem. De bízom magamban. Na persze Opiban is.És az egész életem Opusban És Konzumban van. 20 év munkája. De azért férfiasan viselem a lefelé vezető utat is.(Néha nem!) Remélem jó úton járunk! -))
Jó reggelt! Talán igaz is lehet de mintha hallottuk volna ezeket már azóta - 30 % biztos elég tágas a kapunk hogy sok befektető ide toduljon de szerintem egy egy szárnyas kapunál se lenne sorbanállás.....
Bejöhet a számításuk, elkezdik venni a nagy alapok is. Én amúgy nem látom olyan rizikósnak ezt a fúziót, ha normálisan kommunikálják az egyes lépéseket és ha kell megtámogatják az árfolyamot, ill. ha nem akarnak ebből is minél többet nyerni. Aki, ugyebár egy nagy blue részvénnyé akar válni, annak le kell szokni a speka papír viselkedésről. Szóval nagy durranás lehet ez a következő fél vé, HA...
Lesz aki adja es lesz aki nem ,nem csak felulrol vannak beragadva vannak sokan akik meg nem realizaltak egy eso trendben a panik sok mindent megmozgat .arrol nem is beszelek ,hogy a kamatemelesek organikusan is lefele szoritjak majd az arfolyamokat(mindent nem csak ezt). Amugy en vennek es szerintem meg jo is lehet csak hangosan gondolkozom.
Komoly új befektetőnk érkezett a Barrons szerint. Bevásárolt az opusba a: Vanguard Australian Investement. Vettek szeptember 30-ig kemény 2.31K részvényt. Hogy csesszék meg legalább pár százezret vehettek volna. Vanguard Emerging Markets Stock Index Fund bővített 100K val.
ha nincs vele dolgod akkor minek írogatsz ide? bármelyik opus topikba? Még arra is képes voltál hogy emiatt egy új nicket regisztrálj. Nem tán lebeszélési szándékkal jöttél ide. Ismét...? Szerintem igen, és kezdeményezem hogy ezen új nickedet is tiltsák ki innen.
Szerintem ha lemenne 200-300 közé (amit nem hiszek), akkor aki fentről beragadt az nem realizálja a veszteséget, hanem higit, ha tud, és elfogadja,hogy nem lottónyeremény lesz a dolog vége, hanem tartós befektetés, ahogy alapból lennie kellene. Aki pedig csak" kivülröl " látta a hullámokat az újként fog beszállni, amolyan "csak van alja is a trendnek" alapon. Összegezve, az "elszedés" nem opció, remélem. Saját vélemény. Számolhatjuk úgy, hogy én az elsö kategóriába esek, de ha nem opus tulajként gondolok magamra, hanem ML papirban érdekeltnek akkor kb nullán vagyok(appen +,opus-) Szóval remélem a kisbefektetök többsége türelmes lesz, ráül a kezére, és a sötét oldal belátja hogy a "le" nem járható út, és elindulunk felfelé, LASSAN,max 2%/hét. Mindenkinek jo pihenést kívánok a hosszú hétvégére.
OPUS Global Nyrt.