Arra nem írtak semmit, hogy a megdöbbenésünket és a Ti megdöbbenéseteket is csillapítani akarjuk így gyorsabban dolgozunk és ne aggódj kisbüfink Jaffa mester, mert az apportok időben meglesznek vagy vmi..?:) ja biztos nem, hisz akkor nem tudnának még olcsóbban felvásárolni a részvényeit a reszketőknek.A konferencián azon se csodálkoznék ha bekiabálva esnének neki Jászainak, de vannak olyan rafkósak, h.heylreébb rakják az árrfolyamot ah.tavalyi konf.előtt ha igazán akarják és már közel vannak a céljuk hoz, mert teli a porzsák..
az öreg Jockey-bácsi szeme nem csal.. van az a szint ahol már a dögkeselyűk is megjelennek, illetve lesz az a szint és nemsokára h.visszabújnak az odvaikba a világvégét várók, azonban mivel ez a tőzsde, ez meg egy fórum itt aztán bármi megtörténhet(főként ha kapkodva stratégia nélkül 2 hónap alatt akartok meggazdagodni.. aztán pedig nem mást kell okolni..Felnőttek vagyunk nem gyerekek)Mi sem sírtunk soha és bármerre volt az árfolyam kitartottunk, ezt magatok döntitek el mit akartok, de kár itt szerintem fel meg lebeszélésről beszélni.. 430-nál is ugyanezt írtuk páran, amit most ah.megindult h.majd fordul. Mi nem konyhapénzt tettünk be így ne haragudjatok ránk, ha mi nem borigatjuk még az eladók mellé a piacra a pakkot.Aki pedig fél a bonobóvisítástól már hallgasson itt nyugodtan az "igazi" elemzőzsenikre, hisz mi csak okoskodunk és jóval 400 alatti átlagunk is csak szerencséből van.. jaaa nem is! azért mert mertünk döntést hozni időben.aki nézte a csorgást, profitja olvadását, az nyugodtan őszintén felteheti magának a kérdést, hogy mi a f.szért nem cselekedtem.. itt már még nehezebb a döntés, de ez nem az én mi bajunk!Itt nincs ingyen , gondolkodás, spekuláció nélküli finom vacsora!! Tisztelettel egy "felbeszélő":)
OPUS Global Nyrt.