A véleményem írom le ami itt nem tilos, így ha neked szánalmas görgess tovább(told arrébb a biciklit). ÉS nektek nem unalmas a siránkozás, a kivezetés , a jajj mi lesz velünk nyavalygás..Én bízom ellentétben sokótokkal a cégben és vallom h.év végén közelebb leszünk 1.000-hez az apportok után, mint 500-hoz.Fáj látom sok embernek h.se stopja nem volt, se időben nem lépett, cska mikor már a csapból is az folyt a tavalyi rally közben h.itt milyen rallyk vannak, aztán akkor beszállt, mert ez az aranyat tojó tyúk!!Szóval ne magyarázzál kérlek itt azért mert beragadtál vagy virtuális bukóban vagy.. főleg ne úgy h.itt nem Te vagy a személy aki eldöntöd h.ki mit ír be.Nagyon szépen köszönöm/köszönjük!
AKI bukott , sokat veszített, úgy érzi, hogy beültették 720 környékén ... nem érti a pocsék jelentés számait , az nyugodtan írjon fogalmazást, esszét , kifejtőst, eposzt esetleg ... a következő címre ! . info@opusglobal.hu. . Elolvassák!!
Minden nagyobb emelkedés, igy kezdődött. Lenyomták az árát -10%ra vagy alább és kilőtt. Emlékezni. Konzum opus. Lehet hogy nem fundát kell nézni. De ha, aki adja és nézi azt is. Hogy mindenki azt higggģggye ez számit akkor mi van? Direkt a résig lemegy hogy később innen induljon. Később meg az okosok ezem csámcsoghatnak. Ha ekkora hatalma van hogy lenyomja akkor ennyi esze is lehet. Ha lenyomni le tudja, akkor felrántani is felfogja. Csányi 611en vett bele. Amikor ML- el kávéztak. Azt még várjátok meg.
Te meg nem unod,hogy mindig újabb és újabb nick neveken írogatsz??Mi meg ezt unjuk.Engedd már meg nekünk hogy higgyünk a befektetésünkben.Miért nem adod el a francba a papírjaidat? Bár szerintem egy darabod sincs...
Van valakinek magyarázata arra, hogy miért veszik meg azonnal az eladott részvényeket? Ha valaki látja, hogy folyamatosan csökken az árfolyam, mégis vesz, akkor annak mi lehet a célja? Nekem csak tippem van.
Szerintem aki eddig nem adta el az OPUST ( csak arra vonatkozik ) !!!!!! AZ INNENTŐL már nem fogja eladni , mert már látható , hogy megjelentek a vevők !
https://invst.ly/8vfew Orason egyelore igy nez ki. Elegge kilepett lefele. Kerdes, hogy tart-e tovabb az eladoi nyomas, ill. begyorsul-e, vagy 430-440 kozott stabilizalodik es visszakorrigal-e...
OPUS Global Nyrt.