Lègy türelmes, tavaszra vastagon plusszos leszel. És ne nézd minden nap az árfolyamot. És próbáld meg figyelmen kívül hagyni a fizetett lebeszélők álltal mondottakat!
Kb 3 hónapja, azóta bővítgetek, így van 720ról, meg 530ról is... Itt a gond azzal van, hogy indokolatlanul esik. Ricsinél azt mondom oké, gebasz van, majd visszahozza. De itt igazából nincs baj, legalábbis nem tudunk róla. És emiatt van a para, mert elég sokan ősz végére meg 400as árfolyamot várnak. Meg, hogy irányított a kereskedés stb. Jön valami jó hír, esik tovább. Az apportok még nincsenek meg, nem lehet tudni, hogy mennyi a cég értéke. Utána ha meg jön a részvénykibocsátás, akkor az megint nem a felértékelődést segíti. Többen írták, hogy túlszaladt az árfolyam. Ez esetben most kerül vissza a helyére... Nyilván kell a türelem, csak az árfolyam mozgása nem túl fényes, és jó lenne már valami fordulatot, vagy reménykeltőt látni...
Ő is aktívan kezeli a portfólióját, mint szerintem kb. mindenki. A különbség csak az adásvételek gyakoriságában van. Nem hiszem, hogy ugyanazokat a papírokat tartotta 2009-ben, mint 2007-ben. Mert akkor nagyon pórul járt.
Jó, csak nem mindenki él olyan sokáig, mint az öreg. :) Valljuk be, senki nem akar 10 évig tartani egy részvényt, de 5-ig sem és 3-ig sem. Az egy jó duma a brokik részéről, hogy 5 év az ajánlott befektetési időtáv. Ha ezt a kisbefektetők is így gondolnák, akkor senki nem venne részvényt. Remélem, bejön, amit írsz, hogy 1 év múlva 1500-ra várod. Csak az a baj, hogy valószínűleg csak bemondtál egy számot. Azért tényleg remélem.
Ha emelkedésben vagy érdekelt, akkor ne légy negatív. Ne egy hónap alatt akarj meggazdagodni. Kb. egy éve vettem opust, akkor 100 Ft volt, most? Hány % ? Majd menni fog tovább, ha úgy akarják. Ne várjuk, hogy mindig felfele menjen. Ez olyan, mint a hegymászás. Én részvényt nem 1 hónapra veszek, legalább 2-3 évre. Olvass egy kis Kosztolányit, vett, majd 10 évre a fiókba tette...Te mikor vettél, hogy ennyire parázol. Nyugi van, egy év múlva 1500 környékére várom. Addig is sétálj, mint Manopi a király. Bocs, nem kötözködni akartam.
OPUS Global Nyrt.