nem akarok ünnepronto lenni setnél de 4igs zuhanás lesz ha eléri a csucsot" Aida, tegnap záróban úgy nézett ki, 710 körül végez a set utolsó pillanatban 70K, azaz 70000 darabos vevő jött 780-ra vajon azért vett ennyit valaki, hogy ma 820-on dobálja? nem gondolom a 940 meglesz a jövő héten set-ben, arra tippelek persze tippeket írhat más is, lehet, az én tippem lesz rossz
Értem..sajnálom, hogy nem jönnél..mi sem ismerjük a többiekkel egymást, épp ezért megyünk..Én a New Yorki bemutatón is csuda jól éreztem magam. De ahogy gondolod.. Az utazásról igazad van ,és ha értékeljük ami itt van, az még szebb..ahogy írod. :-)
Minél többet vagyunk távol és jövünk megyünk, tapasztalunk annál jobban megbecsüljük ezt a kis országot. Legalábbis én örülök, hogy itt élek. Nem ismerem a jelentkezőket, ott nem zavarkodnék:-)
gyerekkoromban a húgommal Tolnán nyaraltunk / Tolna megye, Tolna/ és miénk volt a "világ" a kerttel olyan pompás kertet azóta is csak álmodom ott tanultunk sokat "keresztpapától" a kertről és a gondozásról aztán persze igazi pesti kölyök lett belőlem, és tinédzser és felnőtt, de az öreg diófa alatt kialakított homokozó nekünk, gyerekeknek még mindig kísért az illataival, a hűs homok tapintásával, és keresztpapa borzalmas pipaszagával, ahogy mesél a kertről, a bogarakról, a fákról ---- aztán a "pont délben ott legyen a leves az asztalon " és mi rohantunk rántott csirkét enni ---- enni? zabálni :) olyan éhesek voltunk a sok szaladgálástól
Itt is történik ilyesmi ....mikor a Marinéni áll a pénztárnál....és kifizettetnek vele többszörösen túlárazva bizonyos részvényeket ....bizonyos spekulánsok.... Marinéni is pontosan így anyázik utána....
Kisbüfik topikja