amúgy meg mindegy is, 415-ről felállt 418-ra, aztán mikor belevettek, 420-ra, és mikor már nem vették a papírt tovább, felállt 423-ra. Szóval amíg emelkedés volt, addig ott állt legelső eladónak, aztán mikor már nem veszik, feljebb állt...
Nehéz nem gondolni ilyenkor arra, hogy van összefüggés a tartósan újratöltött eladói oldal és plebsnek is kecsegtető pozitív cikk között. Én a 400 környéki toporgásban feltöltöttem a készleteket, felőlem jöhet a nagy osztalék, bár hinni azért nem hiszek benne nagyon
Eladói oldalról szinte folyamatosan van egy erős ellenállás. Jelenleg is van bent 415-ön 6400 db, de dinamikusan változtatja az eladási árát aszerint, hogy éppen hol tart az árfolyam.
Én úgy gondolom, hogy a 2022-es év tisztított eredménye osztalékként kifizetésre fog kerülni (becslésem szerint 66-70 ft), a Forest Hill eredménye (2022 és 2023) pedig akvira megy el. Ha az olaszok ilyen jól tartják magukat akkor a 2022-es év tisztított eredményének 75%-a összejöhet 2023-ra, ami kb 50-52 ft-ra adódik részvényenként.
DUNAHOUSE részvény