Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amíg van vételi erő, adott a long.....de minden kifullad egyszer...ebből az emelkedésből , több ezer pontos bux korrekció lesz, csak az idő és annak mértéke kérdéses ....de mint mindig lesznek erre utaló jelek...jó párnap oldalazással és hintáztatással fog eltelni, mielőtt megindítják... így lesz idő szép lassan kiépíteni egy short pozit... szeretnék a shortal is keresni :)
Napi szinten lehetséges minden, főleg ekkora havi szintű
emelkedésnél, de az erő még itt van, és nagy eladók se igen. Nálam a MOl
+15% már 2 évnyi állampapírt hozott 3 hét alatt (többség megmaradt abból is). Szóval az se rossz popcorn evés közben, mert tatani kellett, szinte biztos voltam az emelkedésében Az OTP, Mtel ezek mind
mind olyanok, hogy ezeknél egyelőre minden esést megvesznek idővel.Lehet túl gyors, De hát ezek mennek 4 éve.
Hát a mai is egy szép longos nap volt . Végre volt türelmem szépen végig venni és adni 60 kontival . Ma a telo longjaimtól is megváltam 118 p. nyerővel. ...csak a fránya Richter maradt meg . Holnaptól már esedékes egy korrekció beindulása...minden extrém túlvett állapotban.
Hát igen :) ... ma nyitó után bepróbálkoztam egy kis shortam....de örültem hogy kis plusszal zárni tudtam....utána viszont long , amikből az utolsó 10 kontit záróban zártam ..na ezen lehetett keresni ... de holnap új nap bármi lehet :)
annyira várják, hogy lefagyott a kereskedés Óvatosan várja a részvénypiac a bírósági döntéstEgyelőre a kereskedők óvatosak, és nem szívesen vállalnak kockázatot a piacmozgató események előtt. /vg/
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!