Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
uhhhh, nem a jövedelmezősége a cél a Te esetedben ebben az ütemvesztett állapotban, hanem az IRÁNY ELTATÁLÁSA!!!! tedd meg akkor 1000db-al, ha már mindenképp de az rombolni fogja a belső én-edet ha nem jön be
full analfabéta vagyok hozzá. ...ez nem igaz!!! Csak jelen pillanatban az előítéleteid rabja vagy. Vegyél egy nagy levegőt, és nyiss 10db richter longgot. Szerintem ez fog jönni. Ha elindul, megerősíti az önbizalmadat, és elindít abba az irányba, hogy van itt is mit keresni, ha nem akkor pedig 9800nál STOP-olsz (hogy ezt is szokja az ego) és kvázi semmit nem veszítesz. Sajna ez az elmúlt 3év már nem jön vissza (szerintem) és nem feltétlenül a beleülök és várok lesz a nyerő, de a Te esetedben pont a csapkodó trédelős időszak a kedvező (márha megtalálod réi önmagad) ....egy próbát megér
Köszönöm véleményed, elfogadom. Próbálok ebből is tanulni. Erőt meríteni. Én témyleg arra jöttem rá nem értek a tőzsdéhez, és full analfabéta vagyok hozzá. Újra kezdjük az alapokat.
hihetetlen az a burkolt feszültség és negativitás ami árad belőled nem találsz / találtál fogást a BÉT-en, ez OK, sokan vannak így, még hozáértőbb alapkezelők is (saját elmondásuk és bevallásuk alapján) , evvel nincs baj, de Te nem is akarsz változni, a saját egód a legnagyobb ellenfeled. Régen, és itt gondolok a 10-15évvel ezelőtti dolgokra, nem ilyen voltál, flexibilis és rugalmas, most meg? Ez az életben sem jó opció, a tőzsdén pedig egyenesen halálos . Az nagyon helyes döntés volt, hogy levonultál a parkettről, és átmentél állampapírba. Bölcs dolog, vagyis valahol legbelül van még az egó-t és a "kihaénnem" elkorcsosult beidegződést felülíró hátsó hang. Ezt keresd elő, és térj má vissza a helyes útra. ( ami nem feltétlenül az örök long, akik írják java rész a bosszantásod miatt írják, vagy próbálnak felrázni ). Tanulni jársz ide? hagyd má, Te is tudod én is tudom, hogy a TA mutatja, azt is amit az ember közgáz ismeret hiányában nem lát, a TA mutatja a TRENDET. Tanulnod véleményem szerint csak 1et kéne: NE OKOSKODD TÚL A TÉNYEKET, NE GONDOLD HOGY CSAK NEKED LEHET IGAZAD, ÉS LEGFŐKÉPP NE A HÍRT KERESD A SAJÁT VILÁGKÉPEDHEZ, HANEM A KÉPEDET IGAZÍTSAD A TÉNYEKHEZ ....ha ezt eléred, ismét sikeres lehetsz a befektetési piacon (IS) , ha nem, akkor marad a keserűség
A pimaszkodásod helyett , inkább olvassál vissza 3 évet itt a topicban, van mit tanulni. Sose tanulsz, nem is fogsz a ki-be ugrálásod alkalmatlan tanulásra. Koszto megmondta.
Nem kell ezmiatt hazajönni. Vegyél lakóautót, nagyon jó móka. Mi már többször béreltünk, és március környékén újítunk magunknak egyet. Szerintem mögéri.
Most kamatjóváírásoknàl hazajöttem, pont írogatok, mert itthon vagyok, át kell forgatni portfoliot. Amúgy tőzsdéhez én nem értek, azért krll itt lennem, hogy tanuljak, én nem keresek abból. Bölcs Kosto tanulmányos emberek okítását, tanítását olvasom. Èn nem triplázok pofon egyszerű tőzsdével. Látod meg is kapom, tőzsdén többszöröse megvan pofon egyszerűen, csak venni kell, és tartani Ez az újratanulási időm.
Aztán mégis ezt teszed. Összes kamat jóváírásról beszámoltál. Minek? Mindenki tudja, hogy havi 2 millió csak a kamat amit kapsz, meg folyton csak az utazgatás mert amúgy uncsi az élet.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!