Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem elegem lett a Bux hati szenvedésből, annak ellenére hogy eddig szépen kerestem vele....de a mai naptól átmentem certibe... az legalább likvid....így kiesnek az én 20-30 kontis poziajim,,, :) ...sok szerencsét annak aki még kitart benne....
Sziasztok! A teljes magyar Tőzsdét szeretném megvásárolni de nem tudom hogy magát a BUX indexet vagy a BUX index ETF-t vegyem. Ersténél vagyok és a keresőfelületük elég béna nem is vagyok benne biztos hogy a megfelelőt venném meg.. Ti melyiket ajánlanátok? Az ETF amit kinéztem: ISIN HU0000704960 --- OTP Tőzsdén Kereskedett BUX Indexkövető Alap Maga az index ISIN: HU0005060210 --- BUX INDEX A fenti megjelölt ETF fizet osztit? Valamint ti melyik ETF ajánlanátok melyik a legnépszerűbb a BUX indexre vonatkozóan? Cél hosszú távú Long pozíció Bocsánat ha a kérdéseim triviálisak de annyi féle ETF van, hogy gondoltam inkább megkérdezlek benneteket ahelyett hogy rosszat vennék.. Köszönöm a segítségeteket előre is.
Ahogy manapság már az S&P sem az amerikai gazdaságot fedi le, a DAX sem a német gazdaságot, a BUX sem a magyar gazdasággal megy együtt. A 3 legnagyobb súllyal (kb 85%) rendelkező cég: OTP, MOL, RICHTER magyarországi kitettsége 50% alatti, erősen export vezéreltek. A Magyar Telekom, ami a hazai viszonyoktól jobban függ, az OPUS szintén, bár az kicsit máshogy :-). A 4iG pedig az előbbi kettő keveréke. És akkor ez a 6 cég adja a BUX index 95%-át. De ha a nyomdát is ideveszem, az is egyre inkább az exportra támaszkodik. Szóval a BUX zászlóshajói mehetnek felfelé, miközben a magyar gazdaság szenved.
az ilyen elhanyagolható tényekre emelkedik a bux Magyarországon szűk három éve megállt a gazdaság bővülése. A választásra szétpörgetett gazdaság, az energiaválság, majd az ezek által is táplált inflációs krízis, a költségvetés kiigazítási kényszere, az uniós forrásbeáramlás elapadása azt eredményezte, hogy az utóbbi 11 negyedévből 7-ben csökkent a GDP az előző negyedéhez képest./pf/ ez azért van mert a makrovezérelt hedge fundok nincsenek jelen a béten
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!