Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Aki tud keresni annak gratula, én csak félig tudok a piacra figyelni..Nálam idáig nem is mutatta a sima Bux-nál a minimum értéket... Talán a héten inkább felfelé mozdulás lesz..
Hihetetlen , alig tudtam az erste proba belépni...... A portfolió is elmehet a náthába, akadozik nem lehetett írni.. Na ezért volt régen 5-6 helyen számlám, most csak ersteben van... --- A magyar brókerpiacra kellene egy új szereplő, nagyon gáz amit csinálnak.. Sok helyen nem lehet bux határidőt se kötni, ezt 2000 körül a Quaestor is tudta.. ------- Én úgy nézem a K&H a legolcsóbb, talán nyitok itt egy számlát.. Most adnak 100 ezer forint díjkedvezményt..
Most mintha lenyugodott volna minden... nyitóban bele tudtam adni, amiket zártam is már...lényegében a pénteki nyerő 2 perc alatt meg lett :) Most várom hogy megint leforduljon és borítok...
Erste használhatatlan, mint anno amikor a Randomot átvette. Szopás. lefagy, kussol.kilép,..stb. Milyen másik brókercég van amit ajánlana valaki? Olcsó és gyors. Köszi a választ!
Na szép nap lehetne, ha tartottam volna a pénteki shortokat. Nyitóban akár 2000 p. szakadás rögtön..de nap végére lehet 5-6000 így nem késő nyitni. A kérdés lesz e ma felpatt....talán csak zárás előtt amikor a shortok realizálnak ...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!