Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ezzel nem értek egyet teljesen, de tény, hogy fordulatot is jelezhet. Ha pánik eladás történik akkor nagy lesz a forgalom, de mivel nem lehet egyszerre több 100.000-es pakkokat piacin eladni ezért másnap is folytatódhat az esés. Most még van hova esni.
oké , én elhiszem: de volt olyan mondás is 43000-nél , hogy backtest! sztem nem ez az alja........., de örülnék egy felpattincsnak, adnék még! szerintem itt most momentum van és nagyon éles ez a kard, ami lesz a következő kettő hétben!
Éppen ezért szerintem meg araszol lefelé a hati, volt egy kísérlet felfelé mozgatásra, ki is állt 220+ eladó, de nem maradt tartós, ismét 300 környéken vagyunk
Törölt felhasználó2019. 05. 14. 13:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Richter támasz 5050 környéke, OTP setup mélyebbre mutat, lásd blog mai bejegyzés. Bár ez a lefelé simán lehet egy kis b és medve csapda rövidtávon.
Persze nem aggódok emiatt, de elégedettlen vagyok most mert ebben az erős eső trendben sokkal kevesebbet értem el, mint amennyit lehetett volna. Volt vagy 4 long belépésem de egy normális korrekció se volt.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!