Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jah ezt én is így látom, azt hittem a közölt számok ingattak meg :) (azokba nem láttam semmi különöset kevés papír forog köny szerinti értéken.) Néha jó belenyúlni ezekbe a trashpapírokba de csak speka szinten.
Ml mit jelent? tőkét em-el, pént e-mel mástól? vagy m-l-m? Az MLM-cégekhez csatlakozó emberek 99,9%-a sohasem profitál belőlük. kicsit komolyabban! két barátod ne legyen , ha tőzsdézel: az állam, és az oligarchák! lehet persze nyerni sokat bizonyos időtávon( bennfenntesen), de az idő nem neked dolgozik, ha egy hajóban vagytok, a végén mindig a kisbefektetők ragadnak be. lsd a chartot: sokan már nincsenek plusszban, pedig volt road-show Londonban: és még mennyi jó dolog lesz, és milyen hatékonyan fogják a beapportált cégeket üzemeltetni.........
Én mindenesetre nem látom olyan borúsan a képet. Szerintem itt mindjárt elindulunk felfele. Viszont reggel ez a 100 pontos lemenetel jó volt 480-> 380 és 370 en volt 10 kontim. Nem nagy pénz de mégiscsak piz
Ha segíthetek, akkor a kérdéseidre a rövid válasz nem és nem. Hosszabban: A TBSZ számla az adókedvezmény vonzata miatt speciális számlafajta. Amennyi pénzzel nyitod.. illetve a gyűjtőévben (2019) befizetsz rá - annyival fog az adókedvezményed számlaalapja indulni. DE kivenni nem lehet róla a gyűjtőévben! -nem engedi meg a törvény. Ugyanakkor a rajta lévő összeg szabadon forgatható - gyűjtőévben is!!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!