Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Á, dehogy ez csak kis pénznél megy ennyire. Ha nagyobb pénzzel játszanék, akkor bejönne a félelem faktor. És már huss vinné is a nyereséget. Az ingatlan bár nem hozz ekkora százalékos nyereséget, de pont arra jó, hogy adjon egy biztos támaszt. Ugy probálok gondolkozni, mint egy alapkezelő, a teljes pénzem 95% ingatlanba, annak a havi nyeresége megy a tőzsdére de nagyon nagy kockázatra, ez lenne ugyebár a hati. Ebből következtettve, max annyit bukhatok, ami nyereség bejön. Vagyis max nem hozott abban a hónapba nyerséget a pénz amin ülök.
Igen.. akkor is neked fekszik ez. Szerintem ez tehetség. Lehet hagynod kellett volna a pénzed a tőzsdén, itt havonta 1-2hónap alatt megduplázod. Ilyen paliknak ezt kell csinálni, nem ingatlanban ülni. Nekem a kivárás a kifizetődő, mert látom csak darálnám a számlát. Nekem ezt kell belátnom, hogy felesleges hűhó a kapkodás nekem, nem megy. Majd ha lesz egyensúlyi piac szép emelkedő index trenddel, majd akkor behozom a lemaradást
Igen, ez az időszak nagyon fekszik ahogy kereskedek, az uccsó 2 hónapba, kb. 110% haszon. De hozzáteszem nagyon kis pénzből. Viszont most kevesebbet is kereskedek. De pl. ma már hozott 7% nyerőt a saját tökére, Ez a kezdő tökémnél már 17% jelenten A múlt hónapba 80% nyerő a teljes hónapba. Kevés pénznél gyorsan tud emelkedni a pénzmag. És úgye mivel játékpénz, nagyobb kockázatott is beválallok.
Már Random ingyen adja ugyanazt, amiért Markersnél fizetni kell. Investing is ugyanazt adja, csak tök ingyen, mezei piri néninek is.. csak ott késleltetve van az adat. Markersnek vége
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!