Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
ja és ami a legkeményebb, hogy az első bull market, ami folyamatos forgalom- és likviditás csökkenéssel tart ilyen sokáig... nagyjából 4x annyi pénz áramlik idén be a passzív alapokba (ETF), mint az aktivakba! Múlt hét előtt csak a SPYba 11 Mrd friss tőke áramlott be! Na mindegy, csak egy kis érdekességként írtam le ezeket....egyszer minden bull véget ér...ha már felmásztak a hegyre vhogy le is kell jönniük a másik oldalon...
Őrület ami megy a piacokon...ez a folyamatos megerőszakolt long trend...már bele lehet ebbe hülyülni esküszöm. Ép ésszel már nem is tudom felfogni, hogy mi az amit még látnak a részvényekben ilyen szinteken!?
....közbe nem is figyeltem.... csak az esést láttam... meg utána jött fel gyorsan...de aztán úgy tűnt hogy megint fordul lefele... na majd most :-))) megy le :D türelem :-))
akkor csak fals letörést csinált ezekszerint....-(( de most meg elérte a sáv tetejét...óráson is kezd túévett lenni, annyira emelkedik. hát ez van....most kis minuszban vagyok megint :-))) még várok.
bolondját járatják velünk az indexek...tegnap kamatdöntés volt..aminek hosszú távúak a hatásai..estek is rá az indexek, ma is estek...de akkor minek ez a felpattanás ? értelmetlen.. nemtudom..csak nézek ki a fejemből most.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!