Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem. Mondtam nem veszek kicsiket. Eleg a bluek altal generalt, indexre kihato bizonytalansag. Megvallom megvisel ez a piac. Felfele elveztem a minden nap csak veszek strategiat. Ez a le/fel 500-1000pont, es napin beluli csavarok, +100-400kamat kozben idegorlo. Nagyon nem tudok konnyen kereskedni.
Na hamarosan kiderül, hogy igazam volt/van e... eddig pipa... "május 11. | 20:19előzmény: #41336 Hathor#41338Nem fogja megcsinálni azt az ék célárat lefele én továbbra is azt mondom... 12750-13150 között kéne most oldalaznia max... kb egész jövő héten... de benne van, higy 12800 alá sem engedik már be... nyilván nem egy huzamban megy el 13600 ig... kell néha egy kis megálló! Nyilván a lonstopokat elszedik a shortosokat beültetik... továbbra is a kicsik 99% lefele várja... euwax is jól mutat... meglátjuk jövő héten ha nem megy a dax az említett zóna alá, akkor sima liba... Azt írtam, hogy oldalazást várok, és cca 1200 pont emelkedés után ez nyilván nem egy 50 pontos sáv lesz.."
Bütött az olasz balhé, sztem egy az egyben az fogja befolyásolni a következő hetek alakulását. Ha elfogadják a szakértői kormányt, akkor elszállunk, ha balhéznak (miért ne tennék?), akkor csúnya mélységeket tesztelhetünk. . német részről még komoly kérdés, mi lesz az autógyártókkal: a vw az elmúlt 2 nap nyerőjét teljesen visszaadta pár óra alatt.
Túl magasról indít Bux mindig, az a baj. Hati meg alatta marad a felben, nem lehet olyan magasról adni, a lefelebében meg nem lehet jól visszavenni, mert +100ponttal magasabb a kamat :( Azért átlag 200pont megvolt
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!