Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
törik.... kérdés hogy megpróbálják -e megmenteni megint az SP -vel meg a többivel..majd holnap reggel ? mert ha nem akkor a héten megnézzük a 12.650 -et...(de jó lenne :-)
szerintem is de inkabb az esest varom mint hogy tovabb emelkedjen..volt meg egy kis bux longom 450 rol gyorsan el is dobtam 700 ert. de shortolni sem merek...
Rezeg az alapvonal, a következő 2-3 óra eldönti, hogy töri-e az emelkedőt, vagy halad tovább felfelé. Így ünnepnap nem tudom, mennyire érdemes az amcsi futikat komolyan venni, Dél-Európa csúnyán beleszart a levesbe.
Amcsik ma be vannak csukva, csak a futik mennek. Mindenesetre múlt7en elég sok rémisztgetés volt, ha csak a felüket cáfolják, akkor az elég pozitív jel. . Idén valahogy a "sell in May" jótanácsban nem hiszek, tavasszal volt a nagy beszaratás.
Ma nem
lesz kereskedés az Egyesült Államokban a Háborús hősök emléknapja miatt. Ázsiában alapvetően
kedvező a hangulat, kismértékű, pozitív irányú elmozdulásokat láthatunk. A
nemzetközi befektetői hangulat elsősorban az olaszországi fejlemények miatt
javult, mivel az államfő nem támogatta az eurószkeptikus Paolo Savona
pénzügyminiszteri kinevezését. A nyugat-európai részvényindexek 0,2% körüli
emelkedéssel indíthatják a mai kereskedést.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!