Topiknyitó: Hathor 2015. 09. 23. 12:45

BUX index, BUX határidő, BÉT!  

Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.

Ha valakit érdekel BUX Hajrá!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kontraindikator
Kontraindikator 2018. 03. 03. 18:50
Előzmény: #36599  -RME-
Ez mind tőkeáttét... esetemben 1:500-hoz... nagyon kell figyelni... mert gyorsan elszalad a paripa... a tőkeáttét az alapletétnèl mutatkozik meg... utàna az elmozdulás már ahogy a termék mozog...
-RME-
-RME- 2018. 03. 03. 18:43
Előzmény: #36598  -RME-
de ez is inkáb certivel érhető el nemde? elévgre kemény tőkét kéne betolni teljes tőkéhez mérten...vagy rosszul gondolom? 1:1 arányos tőkével szeditek össze? (tudom páran nem)  a többiek
-RME-
-RME- 2018. 03. 03. 18:41
Előzmény: #36597  -RME-
bár megvan itt is a hátulütő (mármint a havi 5% os traidereknél) hogy kövi hónapban lehet -10% lesz...nálam kisebb a szórás, mozgás...ahogy haladunk előre.
-RME-
-RME- 2018. 03. 03. 18:40
Előzmény: #36595  dereng
nagyon más világban mozogtok mint én kis "halandó".
Havi 5% fixen? Én annak is örülök ha 20%/év tudok csinálni.
totoro
totoro 2018. 03. 03. 17:56
Előzmény: #36595  dereng
Így megy ez, én is összehoztam 5%-ot a héten, aztán pénteken visszaadtam 4-et :(  Az a jó, hogy minden héten tiszta lappal indulunk. Nekem is jól indul az év, most számoltam ki, 3.8% a heti átlagom, de tudom, hogy ez nem lesz tartható.
dereng
dereng 2018. 03. 03. 17:40
Előzmény: #36593  BudFox
Én tavalyi évben megháromszoroztam a tőkémet, és egyetlen rossz döntéssel februárba lefeleztem. Ha valaki tartósan 5% ot tud hozni az nagyon jó. Cfd -en is vesztésre állok. Különben ez a tőkeáttételnek az átka ... Stratégiát kell nekem is váltanom. Keresgélem magam még egy kicsit ,de sokkal szigorúbb szabályrendszer kell. Sok volt a kamikaze tréd de most itt ezen a piaci környezetbe ez nem működik. 
Kontraindikator
Kontraindikator 2018. 03. 03. 17:16
Előzmény: #36591  BudFox
Bizony, hogy szép az... én azt mondom, hogy minden ami több mint a banki kamat az szép!
Ami nálam még nagy kérdőjel, az a mekkora kockázatot is vállalok...
Számoljunk úgy, hogy 3m tőkére vetítve 10 CFD az a méret amit nyitok... amint pluszba kerül a pozi (ez gyakorlatilag akár másodperceken belül meg is van, már tolom is alá a stopot nullában... így ugyan elég sok pozimat ütik, de nincs veszteség... ha pedig sikerül fordulót fogni akkor szépen hoz...
Ez a perces játszós figura... nagyobb tf-en elmegyek egészen 3X 10 CFD-ig... tehát összesen 30-ig... viszont amint egy pozi eléri a 150k HUF mínuszt, nem érdekel hol van, zárom! Még akkor is ha ott a helyzet, hogy megfordul majd... Előre meghatározva megadok szinteket amiből nem engedek már vissza...3m tőkére vetítve a mostani nyerő úgy nézne ki, hogy 4.750.000, tehát 1.75m nyerő... ebből 1.5 alá nem engedek már semmit... ha eléri ezt valamiért a pozi, azonnal mindent zárok! Nem hedgelek, nem szarozok, zárok mindent egy gombnyomással, és várok, megnézem mit nem láttam jól, és kezdem elölről...  
Éjszakára pozit nem viszek át, vagy kap egy ellentétest, de inkább lezárom, aztán másnap úgy is lesznek új lehetőségek... 
Szóval első blikkre soknak tűnhet a 10-30 CFD tőkearányosan... ugyanakkor nagyon szigorú, és gyors stopkezeléssel nagyon jó hozam érhető el...
A kereskedési mániámra mikropozikat veszek fel... ha bármi is van nincs baj, de még is csinálom amit szeretek, de nincs akkora súlya...
Na ezt csak azért írtam le, hogy sokmindenen változtattam a közelmúltban, és ebben szerepe volt az itt többek által leírt javaslatoknak is...
BudFox
BudFox 2018. 03. 03. 16:42
Előzmény: #36592  -RME-
nem rossz...én is úgy érzem....de ahhoz hogy minden héten meg legyen az 5 % mondjuk, akkor nagyobb pakkokat kell nyitni ami veszélyes....nagyon észnél kell lenni..
mikor a múltkor kérdeztük a bankban hogy 2 millióra mennyi kamatot fizetnek a bankban, ilyen 1300 forintot modtak :D
-RME-
-RME- 2018. 03. 03. 16:02
Előzmény: #36591  BudFox
teljes tőkére 8%? ne hülyéskedj már, az nagyon jó. Legalábbis az én szememben.
BudFox
BudFox 2018. 03. 03. 16:01
Előzmény: #36590  -RME-
8 % körül...mivel nem full tőkével shortoltam be... az is szép 3 napra :-))
gondolom hétfőn lesz egy kis, vagy nem is olyan kicsi felfelé jövetel...hogy ráijesszenek a shortosokra, vagy kiugrasszák a shortosokat....
aztán meglátjuk lefordul -e megint..
vagy az is benne van hogy egész héten shortos ijesztegetés lesz...
most keresem a híreket..mi a helyzet az SPD terén...mire jutottak a szavazásnál...úgylátom vasárnap délelőtt lesznek hírek... az arra fordítja a DAX -ot amerre  csak lehet,
-RME-
-RME- 2018. 03. 03. 14:47
Előzmény: #36589  BudFox
engem az érdekelne hogy az a nyerő, a teljes! tőkédre vetítve ez % hozamot jelent?
BudFox
BudFox 2018. 03. 03. 14:31
Előzmény: #36585  Kontraindikator
58 % az nem rossz 3 hétre...én 45.6 % -nál járok erre a 3 napra....de nem a teljes tőkére...hanem csak egy kis pozívióval... mert ugye most nem merek óriási pakkokat nyitogatni, tanultam a hibákból...
Én is azt vettem észre hogy akkor bukok hogyha volt egy jó trédem..és azonnal átfordítottam a msáik irányba...
ez tavaly bevált volt..de most úgylátszik nem úgy működik..ezért buktam is el rögtön a nyerőket...
Most azt találtam ki hogy heti +5 % a célkitűzés...ha ez megvan csak a "tuti" bizniszekbe nyitok bele....
vagy ha már benne vagyok hagyom had fusson tovább...
heti +5 % igen jó eredmény ha mindig tudja hozni az ember...
Ősszel sikerült...
sőt volt olyan hogy két hónapon át heti +8 +12 % -is megvolt..de ott nagyon toppon kell lenni.
Ősszel megvolt heti +10 +13 % is...de akkor szépen esett a DAX 12.950 -től lefele 11.850 -ig..ha kiszámítható a piac, akkor heti +20 % -ot lehet hozni certifikáttal. ( de itt a rizikó már hatványozottan nagyobb)
A bajok akkor kezdődnek ami most megy : idióta, teljesen abnormális mozgások..ideges rángatások, egyik nap őrült long - másnap nyitásra pánik, 180 fokos hátra arc, ....ezzel nem lehet mit kezdeni..kaszinó..
Ezért is trédelek most csak a tőke elenyésző részével...mert külnben csak ráfázik az ember...
Majd lesz olyan hogy full tőkével nyugodtan bele lehet ülni valamibe....de azt nemtudom mikor lesz az...
most tutira nem .-)))
Kontraindikator
Kontraindikator 2018. 03. 03. 13:03
Előzmény: #36587  Mikieger85
Egy nem igazán túlspilázott rajz, de szándékosan csak a lényeget emeltem ki... sp... hetes... rsi csúcs... rsi vonal törés... egyértelműen új csúcsért kiált... azon lehet vitatkozni, hogy készen van e a 4. lefele... de ha bírja az ember marginnal, akkor jó buli lesz ez felfele...
https://invst.ly/6t7pe
DAX hetes gyertya szinte 99%-osan viszont új aljat kíván... tehát az nagyon valószínű, hogy még nem fordultunk meg, lesz új alj jövő héten! viszont ott érdemes lesz figyelni egy esetleges fordulás lehetőségére!
Mikieger85 2018. 03. 03. 12:53
Előzmény: #36584  BudFox
Mert USA-ban nem sérült a bika. Sokkal erősebb a daxnál, és nem az SP fog a kb tizedakkora kapitalizációjú, hátrányosabb piaci helyzetben lévő daxli után menni.
Mikieger85 2018. 03. 03. 12:52
Előzmény: #36583  Kontraindikator
Ilyenről álmodnak a pozijaim is, sajnos elég reumásak lettek így hétvégére...
Kontraindikator
Kontraindikator 2018. 03. 03. 12:51
Előzmény: #36584  BudFox
Nekem szent meggyőződésem, hogy új csúcs lesz a piacokon még idén!
De, ha csak B hullám menne fel, mert valamit elszámoztam, akkor is magasra megyünk... szóval ennek az 5-ösnek ha vége, szerintem bazi magasra megyünk... így érdemes long beszállókat vadászni... én nem vagyok az az utánarohanós típus, szeretek kontrára belenyitni... de hát tudjátok :DDDD
Dax most 12100-ig minden további nélkül felmehet, ha akar, de még érdemes shortolni a felpattot! 
Teljes tőkére számítva 58%-nál járok... nyitott pozim nincs! Ez 3 hét eredménye... amire figyelnem kell, hogy ne tradeljem túl magam! Erre azt találtam ki, hogy ha egy bizonyos hozamot elértem egy nap, akkor ha leszakad az ég, akkor sem nyitok már új pozit... végignaplózva a hibáimat két dolog tűnt fel! Mindig az egy napon sokadik trade után rontottam el valamit, illetve beleragadtam a túl ki tf-be, és elfelejtettem messziről nézni...és a nagyobb TF mozgás odavert... ezekre is figyelek már!
Most nagyobb tf mozgásra vagyok ráállva, így dupla alj körüli longbeszállót vadászok, de figyelembe veszem a GBL-t is... tehát számítok egy korábbi alj alá szúrásra is, ha már arra járunk, tehát oda is beállok vétellel! De első körben nem várok új aljat feltétlenül, tehát az első pakkot felette tervezem megvenni, és ebben segít majd talán a kisebb tf! A most felmenő kis 4. hullám után lefele jövő szakasz 5. hullámát kell megvenni!!! Jó játék lesz, már látom!
BudFox
BudFox 2018. 03. 03. 12:33
Előzmény: #36583  Kontraindikator
németek is írták a 11.690 -et egy fontos szintnek...hmm...
Engem megint az zavar hogy estére megvették az USA -t...miért kell nekik megint 1 nap alatt megvenni ilyen eséseket ? nemtudom...még bennük van a 9 évnyi bika piac...
Kontraindikator
Kontraindikator 2018. 03. 03. 12:26
Előzmény: #36581  dereng
Jó pihenést Hathor!
Mire visszaérsz már megint longos paradicsom lesz, és shortos átok... :DDDD
Na kérem szépen... szerintem jövő héten megfordulunk, és egy új alj után a DAX elindul fel... Rajzomon a várható mozgás...
https://invst.ly/6t7eb
Duplaalj körüli aljat várnék, illetve a prompt ismét megcsinálja azt amit a futi... erre anno is számítottam... hát itt vagyunk...
dereng
dereng 2018. 03. 03. 12:16
.
dereng
dereng 2018. 03. 03. 12:16
Előzmény: #36578  lea39
Tegnap vettem én is longot ,de van magasabbról nekem is nem szép a bux. De talán lesz egy korrekció vissza. Sajnos 2008 ba én is megpróbáltam kiülni az esést nem sikerült. Nagyon nagy bukta lett a vége. 

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek