Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Az a véleményem ez nagyon meredeken eset . Ilyenkor ugyan olyan intenzíven vissza is megy. "Remény persze itt kevés "de tény nagyon leöntötték. A 200 átlag még talán adhat neki egy kis impulzust. A tl87 kiütési szint nagyon közel van lehet csak addig zúzák le . Na majd hétfőn okosabbak leszünk. :))
Azt nézem éppen hogy Havin még mindig szinte nem esett semmit az SP... már látom kár volt bezárni az SP shortot tegnap...ez van...azthittem megveszik estére.. szóval lehet bepróbálkozok egy short pakk SP felépítésében... na meg a DAX shortot is meg kéne próbálni megint... szerintem menekülni fognak hétfőn a DAX -ból is...
Azt elhiszem, én is zártam. Ha nem most omlik össze minden, meg kell próbálni valami jó longot elkapni és beleülni. Ez valami 4. hullámnak tűnik, bár lehetne egy 5. kettese is. Csak találgatok:) De egy jókora emelkedés még hátra lehet.
https://invst.ly/6iuyi Szarul fest. Alá zárt a futin 12797-nek, fibo szint . Itt van az MA200, alá zárt. Jön a trombita alja, jó lenne, ha megfogná. Van még két fibo, ami fordíthatná, 12580 vagy 12460. Ha jól tudom 12300 eléri abból egy 3-as hullám is kisülhet, utána már jóval 12000 alatt lehet a vége.
Sracok, nem rekord, hanem benne van a napon belüli elso hatban, termeszetesen ezt is a helyen kell kezelni, de tl-t kiutheti, shortcerti meg kasza lehet hetfon, a tobbi rvre gyakorolt hatasrol nem is beszelve. Ezt erdemes szamitasba venni, van ra egy WE. Kitartas!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nevetséges, még 3%-ot sem esett. 2 teljes év óta várunk arra, hogy összejöjjön pár nap alatt 3% visszahúzás az amcsi indexekben, 2016 óta ez az első... Személyszerint bizakodom az újra (igaz, szar helyről) kinyitogatott longjaim jövőjében.
DAX futi is elég durván néz ki egyelőre. Ha ez így marad, akkor aki shortban ül, az hétfőn azért boldog lesz. Aki meg longban, az meg reménykedik, hogy lehessen kereskedni a certikkel. TL87 így nagyon durván néz ki a kiütéshez közel...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!