Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
majd beindul a BUX is lefele... A pénznyomtatással az a bajom hogy eltorzította a piacot -ahogyan azt látjuk... nem normálisan reagál..ez itt a baj. Nemtudom közgazdaságilag mennyire elfogadott igy , ennyire beleavatkozni a piaci folyamatokba....
Nocsak....perpatvar van a gyarmattartó országban :DD kiborult a bili ?D Én azt figyelem hogy az EU mennyire kussban van...csak ilyen -ejnye-bejnyére futja ha itthon lenne ez már felnyársalták volna a magyar politikusokat...vagy teljes pénzelvonással fenyegetőznének :-))
Engem a penznyomtatas nem erdekel, felolem mehetnek meg 100%ot az indexek, de ha jelet adnak jojjenek le!! :) Ugye TA alapjan... Mert funda nem ugral minden nap
Usa penteken is esett, ma is, Dax is megtorpant penteken es ma, Bux meg most okoskodik 9700ra bevert OTP utan?! Emelkedo ekben? Fej-vallban? Leszoritokban?
Azért amikor már a befektetési alapkezelők, meg EU-s politikusok is látják hogy ez nem normális ami a piacon megy...az mennyire gáz már ? Válságkezelés ? pénznyomtatással ? de mikor csúcson vannak a piacok..akkor mi a fenének kell még pumpálni - romlasztani - higítani az értékes Eurót ? miért nem elég ami van ? Persze hogy a vállalatok az eladott kötvényeiken fejleszteni tudjanak....a másik oldalon meg maga a piac alapjai alatt vágja a fát, azzal hogy higítják a pénzt. Tulajdonképpen csak azért nem omlott még össze semmit, mert az emberek buták és fel sem fogják hogy mi is ez a higítás. Ha mindenki tisztában lenne vele, már alapjaiban remegne meg a gazdaság... Mint mikor Civin nyomtatta a 6 forintos papírjait és összeomlott az árfolyam...
Mondtam megy 940re. Ez ok. Bux egy fosch most Ta-tartottak, pedig full esnie kellett volna mar delutan. Meglatjuk holnap a katalanokat, koreaiakat, es a torokoket. Aki venni akar vehet holnap
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!