Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
reméljük azok a nagy pénzesek profik..csak utánuk kell menni :D
én is egy leszúrást várok legalább. de kiderül majd...
"lemondott a FED alelnöke" Hmm...
Perfekt :)
innen már egyenes út a sikerhez :)
azért csak okosan, a tőzsdén a tréderek 95%-a bukik hosszú távon, és minuszos a véglszámolás.
Aki érti mi is a tőzsde, lassan rájön hogy mi is a hati. Mert nem egészen a meztelen seggű shortra találták ki, sokkal inkább a pozi védelemre. Nagyobb kiépített rv állományt eladni több költség mint hatival lefedezni ( persze a bux kosárral számolva! ) aki befektet az rv-t vesz , vesz, vesz , ha fordul a szentiment hatit shortol, majd a hati short bevételébő ismét rv-t vesz, és így tovább ( persz ez is egy idealisztikus állapot, hisz tudni kéne mikor fordul az irány )
de mi, egyszerű halandó spekik szeretjük előre tudni mi lesz és fogadni rá, majd vagy vállveregetés vagy sírás
...sok sikert, légy óvatos
Hát szerintem most pár napig nem nagyon lesz lekör... ahogy Kex is írja, olyat fogunk szúrni a 400-600-as zónába daxilag, hogy fájó lehet az a shortosoknak... Onnan pedig két verzióm fut... 11500 és utána onnan 13400, vagy már a 13400 irányába tartunk, és csak egy kettes hullám jön majd vissza 12k-12,1k környékére...
DAX -ot most jól felhúzták délután .-)))
Kim Dzsong & Trump már készítheti az esti pánikos bejegyzését :D
tőzsdék lefordulnak...
holnap gap down nyitás..
és onnan megint lehet egész nap felfelé húzni...
majd délután jön Draghi bácsi...
megint megpóbálja felfel dumálni a DAX -ot...
és a kör beázrul...
este egy kis ballisztikus rakéta és fegyverkezési hírek & Twitter...
és megint mehet a következő lefele kör :DDD
kész cirkusz ez már...de meg lehet lovagolni mindent..aki bírja idegekkel és jókor kapcsol...
elkapni minden hullámot én sem tudok.
Á, értem, huuu de jól elmagyaráztad. Köszi:) Igazából semmi sincs, max. én adok meg egy ajánlatot a könyvbe, Pl. long 44000, ha valaki az ellentétes oldalon erre rácsap akkor megköttetik az üzlet, és már van egy nyitott kontraktus. Nálam egy long, aki meg megvette egy short. Teljesen tiszta.
Törölt felhasználó2017. 09. 06. 16:29
Mi történt a német tőzsdén? Délelőtt még 12100 körül andalgott, el kellett mennem, az autópályán hazafelé már jött az árriasztás, hogy 12250 fölé került a dax. Van valamilyen hír? Megdőlt az észak-koreai rendszer? Mindenesetre megnyílt a 2. short pakk.
persze lehet hogy igy néz ki...te eladtad a longod ?
lefele kéne már menie bőven...de láthatóan magasan akarják tartani az indexeket...
egyszerűen nem bír huzamosabb ideig esni semmi sem...őrület..
USA tán most visszafordul....de nem tudni még.
Szia,
a 15380 egy állandóan változó érték, az épp aktuális állapotot tükrözi, ebből kifolyólag persze hogy állandóan változik. Minél aktuálisabb annál több a nyitott pozició. Ha Te Bux 3012-t szeretnél trédelni, szinte biztos hogy az elsők közé fogsz tartozni,ha egyáltalán találsz brókert aki már kereskedi. Tegyük fel találsz: kikalkulálsz egy árat, ami a szádízének megfelel ( ilyen távlatoknál jelen piaci körülmények között nem egyszerű ) ezt az árat megadod és elsőként bekerülsz a könyvbe. PL: BUX3012 vétel 44000en 10k , ha valaki úgy gondolja ő ott eladna akkor belép. Ha ő is 10et akar shortolni akkor az üzlet megköttetett és lesz 10 kontraktus nyitott kötésállomány a BUX3012ben, ha csak 3at ad rád akkor lesz 3 nyitott kötésállomány és neked egy részben teljesült tréded. Ezt gondold el végesen sok számú szereplővel akik egymás elé mögé állnak. Minden teljesült tréd két lábú és kontraktusonként növeli a nyitott kötésállományt. Kifutáskor pedig minden záródik, hisz mindenkit zár a brókere, iránytól függetlenül. Ennyi.
Időben előre haladva olyan ez mint az ostor, ahol a nyél a promt a sudár vagyis a csattanós bojtos vége :) pedig a hati, minél közelebbi a kettő annál kisebb a kilegés, majd kifutásnál találkoznak, minél távolabbi a kifutás annál nagyobb kilengések is elképzelhetőek, és annál kisebb a likviditás ( brutálra tágulhat az eladási és vételi igény, vagyis a könyv két oldala)
remélem tudtam segíteni
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!