Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Először kéne egy kis korrekció..de 2016 januárja óta az sem volt..akkor voltak nagyobb esések is..de utána nagyon hamar ment is felfele megint.
Legalább egy olyan korrekciót elvárnék idénre.
nemtudom lesz -e nagyobb összeomlás..eddig elkerült minket...lehet nem is lesz 10 évig sem...de ezek az összeomlások nagyon hamar jönnek...olyan szokott lenni hogy kiszállni sem lehet a longokból. Na ezt akarom elkerülni.
,,az a baj sok mai lánnyal hogy az anyukájuk az alapvető illemre sem tanítják meg,,.Milyen illemre kéne megtanitani a lánykákat?
,,nem tudja hogyan kell kezelni azt a helyzetet ha a férfi közeledni akar..stb..,,Na és hogyan kell kezelni a nőnek ezt a helyzetet? Te közeledsz hozzájuk? (tapizod stb az első randin?) :)
,,amelyik lány "ilyen" az az élet más területén is ilyen ostoba lehet......,,
Milyen az az ,,ilyen lányok,,? :)
"jön a kamatemelés...kezdik kivonni az emberek a pénzt a 8 éves rallyból..."
Azok esetleg, akik eddig is benne voltak, de rohadt sok az újszülött a piacokon a nulla banki kamatok miatt, elég csak itt a pf-en körülnézni, most kezdődik igazán a marinéni korszak és ez így lesz még egy darabig.
Ez nem azt jelenti, hogy korrekciók nem lesznek, de a trend még long. Hogy éppen mikor fordul, 2 hónap vagy 2 év, vagy esetleg újabb 10 év múlva, felesleges jósolgatni és tetőt keresni.
Ha hónapos chartok sérülnek, akkor majd lehet más irányról beszélgetni.
Napi otszor mondod, elfeledni nem tudom. Nalunk 2015tol lett bull, igy szamolj! Bet tozsdefejlesztes, 2015-2020. Eu forrasok is addig. Orbanek is. Novekedes is. Ez also hangon. Most jon a 20Mrdos nemzeti tozsdefejlesztes
Ha ebben hiszel. akkor hajrá...meglátjuk majd. :-))
8 éve tart kinnt a rally viszont..ezt is nem árt észben tartani, mert ha esik nem kell csodálkozni majd.
SP is emelkedik...emelkedik..de már nagyon nehezen..tényleg egyre kisebb gyertyákkal...egyre kevesebb százalékokkal.....
nincsenek már +1 % fölötti kirohanások mint régen.
Szóval, ez csak kevesek véleménye...de kezd kifáradni a piac.
jön a kamatemelés...kezdik kivonni az emberek a pénzt a 8 éves rallyból...
akik ennyi ideig benne ültek azok sem bolondok...
ahogy emelkednek a kamatok úgy tesznek egyre több pénzt állampapírokba , kötvényekbe...részvényből meg kezdik kiszedni a pénzt
Tartom a shortot...no problem...én nem nyúlok hozzá .-))
majd lezárom 34.000 alatt... esetleg egy részét 35.000 -en.
elhiszitek hogy sosem lesz esés ?
átmentünk a 30.000 -en..és meg sem álltunk idáig...nehogy már ne legyen visszaesés---valamikor kell hogy legyen.
Dax certifikát hozott bőven annyit hogy meg se kottyan ez a short...
felőlem mehet 40.000 -re is...
hát ezt mondom én is...nem egyszerű .-))
mindazonáltal én nem tudok egy lány szemébe hazudni évekig..mint ahogy mesélted...nem bírnám elviselni...
lehet ez a baj :D nem kéne foglalkozni vele - csak a má - nak élni.
korom had legyen most titok...de Hathorral kb egyidősek lehetünk..meg még Matgab -al kb. esetleg Kissherceggel is...
de most meséljetek ti :
Hol dolgoztok ?
mire költitek a nyerő pénzt..stb..
ne csak én meséljek...
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 19:08
Van még aki tartja a Bux shortját?
Nem tudom srácok, nem tudok szabadulni hogy valahogy csúcs körül vagyunk egy nagyobb esés előtt. Hogy mennyi lehet a bux-ban ...pas nem sok szerintem.
A haverodnak a sex igényét kielégítik ezek a csajok viszont amit Hathor irt a lelki egyensúlyt (törődés egymással ,szeretet,tisztelet egymás iránt)nem adják meg,sőt egy idő után még rosszabb lelki állapotba kerülhet a sok kurva után meg a pia után mint előtte volt. Lehet hogy jobban érzené magát ha egyáltalán nem nőzne meg nem inna...
Nem kurvákra gondoltam barátom :D :D attól annyi fertőt haza viszel hogy ihaj :D :D Azokra a csajszikra akik ugy dobálják magukat a szórakozó helyeken,felkapaszkodó ostoba libák,akiknek elhinted hogy mid van és elhiszik sőt ők talpalnak neked hogy megszerezzenek megtesznek érted mindent,amit csak akarsz. :D DE Jól figyelj!!! Ezt tanulni kell hogy hogy bánj egy nővel hogy azt csinálja amit akarsz.A legjobb ha egy mester vadásztól tanulsz ,aki nagyon tudja mit mikor kell mondani a csajoknak és hogy kell elérni.....Volt haverom aki a csajnak megígérte hogy ha már komoly kapcs lesz 2 év kb múlva kiviszi olaszba és ott fognak élni.A csajszi ugy talpalt ,hogy haver megvett mellette mindent neki meg szinte semmit és még igy is mellette maradt a csaj. Letelt a 2 év mondanom se kell mi volt..... Na mindegy együtt vannak még mindig. :)Persze ezekre a nőkre nem lehet felnézni,hiszen tudod hogy csak a pénzedért vannak odanem teérted. :( :( ez a szomorú hogy nem vagy bolgod mellettük. :( nem egyzserű
,,nem tudja hogyan kell kezelni azt a helyzetet ha a férfi közeledni akar,, ezt hogy érted? Tapasztalatom: A legtöbb lányt meghívod egy kólára és már fekszik is..persze elő adod nekik milyen nagy menő vagy tele zsebbel ,de anélkül is fekszenek. Eszes gazdag meg még szép is értelmes is legyen és még passzoljon a sex igényetek stb..hát komám nem hiszem hogy találsz ilyet.Ha nagyítóval keresel utánuk talán talán...de nagyon kell keresnekd heti 10 nő ismekedés és talán a 100. bejön minden értelembe.Nem akarok személyeskedni ha nem akarsz ne válaszolj.Hány éves vagy?
Ha nem szivatnam meg magam annyiszor buxival akkor egy jobb autóra gyűjtenék,dehát ilyen hol minusz hol plussz helyzetben egyenlőre a veszteségeimet kell visszahozni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!