Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jó sok mindened van akkor. Remélem mennek tovább fel.
Ma futik lentebb. Dax futi alapján lefele nyitás lesz. Safilaci jó lesz reggel még.
Utána remélhetőleg tart a korrekció le.
Ma délelőtt jön a HUFos történet?
Meglátjuk.
Péntek 13holnap
A sima certikbe gondolok nagyobb pakkokat venni, a turbokba csak kisebb pakkokat, de csak akkor, ha pl. ATL alatt van a korlát ár.
Egy nagyobb korrekció esetén talán magyar blue-k long certijébe fogok belenyúlni.
Commerzbankban
EBCBKTL10 és EBCBKTL11
és ezüstben
EBSILVER02
vagyok poziban.
Részvényeknél a Béten Cigben vagyok nagyobb pakkokkal és egy kicsi FHB, de ha ezekből kiszállok, akkor marad a Béta.
Ott most jelenleg nagy pakkal vagyok Eonnal, illetve van egy kisebb pakk Commerzbank.
Nem feltétlen érdekes Laci!
Ma is Dax kiment fel, Bux esett közben.
Itt csúcsok voltak amíg kint álltak. Most ha kint mennek itt attól lehet profitrealizálás.
Holnap megnézzük!
Yo8!
Áhhh...rángatnak mindent össze-vissza..
tudod sokáig tart ám minden számítógépet longból, shortra állítani , ráadásul úgy hogy ez többeknek fel se tűnjön:D
Lassan ott fogunk járni, ha trump kiáll a nézők elé tömeg elcsendesedik, a hullámformák kisimulnak mint a halott EKG, Donad(k) felvátott szemmozgással végig néz a kamera lencséjén átlósan, és ha mély levegőt vesz ..annyi. Adni fognak mindent. Ennyit kell figyelni, a zakóját, ha szétnyillik (mellkas tágulása) akkor biztos hogy sok marhaságot fog mondani, ha meg bent tartja beszéd előtt, akkor egyenesen orkán lesz, ezért adni fognak. Tessék figyelni a jelekre :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!