Azért ez már nagy darabszámot mutat az eddigiekhez képest, ahol 1-2 ezerrel akár 5-10 %-ot is ugrott az árfolyam, most azért már nagyobb tranzakció kell ilyen mértékű ugráshoz! Viszont a közel 75 millás forgalom bizakodásra ad okot!
Én úgy látom hogy ez a hír arra kellett hogy egy kicsit az állóvizet megkavarják,és folyamatos gyűjtögetés megy most is !! Nem engedik el az árfolyamot hogy emelkedjen de viszont most már többet is tudnak venni,mert 210körül negyon kevesen adták már oda nekik !
tudoooom, csak azt mondta mikor rákérdeztem, hogy miért pont most kezdte el visszavenni, hogy azt nem mondhatja meg, de oka van. És lám itt a hír. hmmhmm
az nem az a majerb, csak egy a nevét használó kisbüfi. továbbra is bejön a jóslata, hogy annyit akarnak eladni 210-n, hogy nagyon megijedt tőle, nem is meri nekünk elmondani
Mondjuk a hírbe nem ártott volna beleírni, hogy ebben mekkora az üzleti potenciál. Ha évi 50 milllió Ft, akkor tengerben a csepp. Ha 500 millió, akkor megér néhány 10 Ft emelkedést, ha 1 milliárd, akkor egy százast is.
Ja tényleg, holnap nincs tőzsde. Hálistennek, nyugi lesz. :))) Írtam tegnap, hogy beálltam eladásra, kicsit lejjebb kellett hoznom nyitás után, de épp elvitték terv szerint :))
OTTone