A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Köszi, Kollini. Az ajánlat továbbra is áll hogy bárki akinek van rá kapacitása annak segítek a 4000+Ft-os pert áttolni. Előbb utóbb énis rákészülök, de a család, tőzsde, ingatlan munkáimat nem dobhatom el.
Szia! Te tettél a legtöbbet a jegy károsultak érdekében, amit nagyon köszönök! Nekem személy szerint nincs akkora menyiség, ami bármilyen per költség kifizetése után, megérné a sok utánna járást.
Én csak Watsont hiányolom, ö volt itt a legnagyobb menyiségel szerintem, most minden más topikban ír, itt meg semmit. Már arra gondolok, valami benfentes dolgot osztottak meg vele, cserébe aláírattak vele egy titoktartási papirt.
Én is olvastam a figyelő cikket nem tétel a kivezetés akár cash ellenérték szerint ,arra gondoltam a kérdesemmel,hogy az esetleges új konstrukció esetében ami az ltp.valtaná ott valamilyen szintem megjelenne de lehet,hogy hülyeség.
az 1.opció esetén a tv.szerint nem lehet különbséget tenni alanyi és nem alanyi között ebből kifolyólag a tőzsdei jegy is részt vehet véleményem szerint majd a föld értékesítésekben.
egyetértek, egyébként a figyelő cikke alapján 1-2 mrd között van a kivezetés ami semmi ktsgvetés szintjén.Idén dec.31-ig a termöfölddel kapcsolatban a kptv.is módosítják a felhasználás érdekében, véleményen szerint ez nyomja majd fel az árfolyamot . A lezárás közel lehet.
Mi összefüggés lenne???A jelek arra utalnak a kárpótlási jegynek a kivezetésére legalább 2 megoldást fognak kínálni ..1.termőföld de ez csak szűk kör veheti igénybe és jelenleg a törvényi feltételei sem adottak 2,,valamilyen részvénycsere egy tőzsdei cégben ennek a feltételei adottak de a törvény szerint csak 1742 ft történhet .Az,hogy mi várható a jövőben nagyon szűk kör tudhatja és bármi elképzelhető
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509