Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tegnap elfelejtettem lezárni a daytradem, így most megtettem. A 2 egység
shortomat 389,441-en ebben a percben visszavettem. Hatalmas profit! :D
(és még kamatozott is éccaka, amikor aludtam:)
Én már meg sem próbálom. Magánvizsgálat a családban egyszerű, de fájdalmas hát probléma: Első vizsgálat 35ezer, röntgen 10e, kontroll 25 körül lesz, ez egy laza 70ezer. Ekkora a jólét, hogy ilyenekre szórjuk a pénzt.
Eszemf@szom megáll, ma is megy a trollkodás a gouda sajtról meg a tésztáról. Többen is szóltunk már, hogy az kb clickbait smafu, de nem megy át, aki békaperspektívából figyeli az inflációt, annak nem fog átmenni. Ingatlanárak szépen stoppolódnak, hja hogy egy átlaglakás az annyi, mint 10 év élelmiszerfogyasztás, az neki nem érdekes. Békából nézve nem is az.
Nem. 2019-2023 közötti időszak, ahol az adatok az előző év azonos időszakához mért %-os változás. Egyértelműen ez van odaírva. A szerkesztő nem tehet róla, hogy nem olvassák el és nem értelmezik rendesen.
ha nem a karakterontásért lenne fizetve, ami ellentmond minden észérvnek és valóságnak, nem így tenne. 10 másodperc után visszajön és kezdi előröl. Mintha resetelnének neki. mint a kis videóban #63973 vagy idővel, vagy ha taknyosra van sz*patva eltűnik, majd megmosdik, visszatér, mintha minden rendben lenne és semmi nem történt volna.
Ket ev alatt megtanultam itt,hogy ebbol,amit leirsz,annyi marad majd meg,h szegyelled magad. A tobbi info kiesik😂 ja es hogy varod 600at,meg h ket eve hatalmas bukoban ulsz..ezt igy kivonatok,meg minden nelkul termeszetesen 😂 de majd jon gaguse,es tenyekkel alatamasztja,h luzer is vagy.
Már félve említem meg hogy 9%os kamatot fizet épp az eurós magyar állampapír. Hogy ez milyen közgondolkodás hogy “euron nulla a hozam de a pmapom izgalom nélkül” azt fel nem foghatom. Komolyan annyiszor leírtam màr szégyellem.
Majdnem jo,kiveve,h volt 394 joval korabban,oktoberben is. Hogy most mi lesz,jo kerdes. Technikailag fel,sok a risk. Nalam olaj es btc long van per pill.
Danke, hogy felhoztad ;) csinálunk friss összehasonlítást? Ha fotózol nekem kinti termékeketpár darabot, akkor én is itthun és megnézhetjük mi az árfolyam. a,di bajor perec, holland gouda 450g, lehet millka és ritter sport, azok vannak itt is tuti, sajtos stangli abból van sós és sajtos, emlékszem még békeidőben tán 2018 körül kint 1 eur körül volt itt meg 300 körül itt manapság már veri asszem majdnem a 700 at. Nem emlékszem van itt is ott is jagerm,,ister? Hogy alkohol is legyen benne.
369-ről 390-re 7 hónapra az 5,7% hozam. (évesítve 10%) pmápomra 16-ot kaptam izgalom nélkül. 410-420-at még meglátjuk, azzal nem számolgatsz, még nem kaptad meg. Lesz annyi, de kérdés hogy mikor.
Törölt felhasználó2024. 01. 30. 05:13
Csak par dolog. Sokan istenitik TA-t mert keresnek egy fogodzkodot. A TA a múlt.altalaban az a kovetkeztetes vagy felmegy vagy le. Altalaban azt mutatja bekeidoben hogy szoktak videlkedni instrumentumok. Most haboru van, sok frontos haboru, most eleg egy hir es mar is mikiegeret vagy figyiszt rajzol neked a chartod. Most igy szabin olvasgatom a nagy hibak konyvet. Ajanlom. A legjobb tőzsdei koponyak hibai. Ja es egyik sem emlit TArol semmit.pedig volt amelyi 20evig 20%ot hozott. Igen igen azert hibaztak.
Törölt felhasználó2024. 01. 30. 05:01
Köszönöm a tapsvihart. 390en maszik mint kigyo a villanyvezeteken, ha mar koltoi kepek. Most meg eleg egy papirzacsko eldurranasa es kiszamithatatlan kaosz a csirkeolban aminek orulhet 1-2 róka. Most nyugszik a piac akkor kell kicsit levinni arat es mar is kattognak a stopok, megjelennek a vilag legjobb vasarloi a shortosok. Lehet őket bottal dofkodni alazni csak jonnek kuncsorognak adj nekik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)