Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lol,meghogy nem vagy Orban fan...eu megrogyasztja a gazdasagot...jesus,az eu nelkul mar gazdasag sem lenne,te...te tenyleg azt hiszed,h itt Viktorek gazdasagi csodat muveltek 7-8 eves konjukturaban? Apam,nem kicsit vagy vakon..
A NATO miért is lőné lábon magát ha a brutál "erős" Magyar haderőt lecserélné mondjuk a Svédre? :D Ebből a kommentből is kiderült a számomra, hogy konkrétan fingod nincs a geopolitikai dolgokhoz. Remek lenne a NATO-nak, hogy európa közepén lenne egy nem NATO ország ami bármit csinálhatna. Istenem, ez olyan 3 éves óvodás szint.,..
kérlek ne írj olyat ami nem igaz. Utaálom a fideszt és soha nem voltam békemenetes. Szóval elég undorító ezzel vádolni. Olyan elvakultan nézel mindent, hogy nem látod az érdemi dolgokat! ;)
A NATO miért is lőné lábon magát ha a brutál "erős" Magyar haderőt lecserélné mondjuk a Svédre? :D Dehogy utálod a bugrist meg a fideszt, nektek békameneteseknek Orbán = Magyarország. :D
"Arról nem beszélve, hogy MO-nak akkor annyi" Magyarország=orbán, nem én találtam ki,hanem ő.Nem én zártam ki magamat, hanem ő. ", de ez szimpla zsarolás. " Jaj de aranyos vagy, mit néztél az elmúlt években!?
Ugy latom,neked tenyleg nincs fogalmad sok dologrol....majd ha lesz idod,keres ra az expanding trianglere,es nezd meg a D hullamot. Aztan gyere majd vissza.
Jelentosebb strategiai jelenteseket mar nem osztanak meg velunk,ennyire vagyunk fontosak. Mindenki tudja,h trojai falo az egesz bagazs,az oroszok ugy jartal a kulugy oldalain,mint kes a vajon.
Nem toporog,hogy toporogna mar? 434bol lejottunk 369be,szabalyos korrektiv hullamokkal,majd a trendvonalon megfordult. Nyiss mar egy chartot,de ha akarod,iderakom 20.alkalomra is,h remelem,nem egy tagulo haromszog van,mert akkor 460ig 2 ev alatt siman jok leszunk. Ekozben nagynyomasu gazdasag,meg aggressziv kamatcsokkenes,kamatszamitas atalakitas,KSH trukkozes van. Szerinted ez hova mutat? 350be? Ez nem toporgas,ez korrekcio volt,es a korabbi kitores visszatesztje nagy timeframen.
Ja bakker. Ha a koldusnak akinek minden nap adok oénzt munkába menet szt mondom hogy “figyelj ha meglátom hogy vered a gyerekeid meg a feleséged részegen nem adok többet mert csak eliszod” akkor nyilván szembemegyek az európai értékekkel, zsarolok és hányinger vagyok. Nem igaz?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)