Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Uh,ha kiganka minket az eubol,akkor 500? Akkor kivinul innen mindenki,mar ha kesz ilyen. Ha valoban kiesunk az EUbol,akkor ketlem,h az csak 500 lesz,leven mindenki,aki el es mozog,villamgyorsan adni fogja a forintjat. Remelem,ez nem tortenik meg...
Ne dobalozz szamokkal,mert fel ev mulva egy evig fogjak az orrod ala dorgolni,h te ezt vartad idenre. Egyaltalan nem biztos,h kell aranyokat nezni,ez fikcio egyelore. A mintazat nagyon hasonlo,es kb ennyi. De legyunk oszintek, a kulcsmomentum ott van,h a legkozelebbi krizisnel mekkora kamat kell majd,h lenyomjak? A 18ba is kvazi beleroppantunk,akkor mondjuk egy 40nel mi lesz? Es mekkora infla fog majd tartozni hozza?
Ez számomra is az, szerintem 480 ig se engedik el, már ha meg tudják fogni, ha esetleg eszkaláció + kivágnak minket az EU ból akkor talán egy 500 befigyel... többet én se várok. Még nem.
Ha 2020 a 7try, ami nalunk 2024-ben 380Ft Akkor 2024-ben a 32.7 try nalunk 2028-ban 1775Ft-os eurot fog jelenteni. Szigoruan aranyparokrol van szo, ez most hihetetlen szcenario
26-27re tippelném kb.Én 434nél sem azt mondtam, h azonnal jön a baj, itt a charton is látszik, h volt benne korrekció. Aztán jött a piac,és eldöntötte a sorsát.
Ezt én is olvastam, hogy kis létszámban nem is kell bejelenteni,szóval így sima a buli. Hát így megy ez itthon... nem akar jöni valamelyik agitprop,hogy megvédje a haza becsületét? Tényleg érdekelne, hogy mi a vélemény erről a másik oldalon.
Gy-M-S ból halottam pár cégről akik éltek ezzel, hogy a magyarokat elbocsátották 30-50 fős csoportokban, mert olyan kis létszámban a szakszervezet nem szólhat, és helyükre mindenfélét filippínót stbstb... Ebből 2 autóipari beszállító.. az meg tudjuk, hogy stratégiai ágazat... Ezek tények. Ha megbüntetik őket, azzal elismerik, hogy ez megtörtént, ha nem akkor meg simlis mindneki... Olyan ez mint a NAV ellenőrzéskor, előre 2 órával megy a telefon, hogy most indulunk, amit nem akarsz, hogy lássunk addig tüntess el... (ezt átéltem 15 évesen egy gyárban!!!) És azóta se lett jobb a helyzet...
Az állami támogatás esetében lehet valami záradék, amit számon lehet kérni. De ettől függetlenül ez csak látványpékség (de jól látszik, hogy nem csak termelékenység-növekedésben, de munkaerő-teremtésben sem adnak igazi hozzáadott értéket ezek az erőltetett projektek).
A kérdés,hogy a többi céghez is kimegy majd,ahol ezt történik, vagy ez csak ilyen látszat intézkedés,hogy borzasztóan fel vagyunk háborodva....mert kiderült.
"vizsgalat" a fidesz-magyar szotarban azt jelenti, hogy mennek a taskas emberek, es ha jo cimletekkel pakolja tele a koreai szarhazi, akkor nem tortent szabalytalansag es vedelmet kapnak.
Az, hogy idővel elmegy oda az ~nem kérdés... az hogy onnan vissza is jön... Na az már kérdés.... Nem hiszem, hogy még egyszer tudnak 18% ot adni, hogy ezt finanszírozza a nép, egyszer volt Budán kutyavásár.
Akkor én most kiváltságos vagyok, vagy csak épp sikerült a nagyhalakkal úszni kis akváriumi halacskaként ?Tudtukon kívül jót tesznek velem. https://www.portfolio.hu/uzlet/20240117/azonnali-vizsgalatot-rendelt-el-nagy-marton-miniszteriuma-a-magyarok-helyere-vietnamiakat-felvevo-gyarnal-663465 Azért képzeljétek el az ilyen vizsgálatot, mikor odamegy a GVH vagy SZVH (hogy is hívják az új ÁVH--t ??) hogy miért rúgtál ki X embert... mert megemelted az adókat, és szar a környezet... van beleszólása ?? NINSC:.. ha van akkor viszont teljesen kiépült a diktatúra, lehet gyártani a sarló kalapácsot a karácsonyfákra...
tegnap nem olvastam a forumot, de ha fuggetlenul is ugyanazt latjuk, az legalabb azt mar jelentheti, hogy a technikat jol alkalmazzuk, a tobbit meg majd hozzakoltjuk, ha esemeny lesz :) 40 mrd euro tartalekon kene legalabb 100 Ft nyero es akkor masfel-ket evi bukot lekonyvelhetnek nullaba. Meg is van a 480-as celar oka es miertje?
40 yardos euró tartalékkal? Én nem hinném,hogy nagyon be akarnak avatkozni, most jön majd az,h giga kasza lesz nekik. Na nem a kis embernek,csak nekik,meg pár kiváltságosnak.
Amikor tegnap kb pont ugyanezt az ábrát betettem, az volt a meglátás, hogy ezt még én sem tudom, hogy micsoda,és h miért rajzoltam... De akkor ezek szerint te legalább értetted. Nem tudok többet hozzátenni. Kb egy hónapja skicceltem ide a bullis verziómat, és mondtam azt, hogy 1-1,5 év alatt gondolnám,hogy 480-500 lehet az árfolyam. Feltétel, hogy az alsó vonal nem törhet. A gyk. (megafon member's) megismétlem, hogy ez egy scenarió, és nem ezt várom,csak számolok vele. Ha eszkalálódik a háborús helyzet, plusz bever ide egy újabb gazdasági krízis, amit nagymarcika is generál,illetve egy túl gyors kamatcsökkentés, akkor a PMÁPosok idén már nem lesznek annyira hangosak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)