Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ez csak technika, fibo, a vonalak ezt mutatjak, es mivel trendben vagyunk es alakzatban is, igy ez alapjan nem varok forint erosodest. az mnb pedig tesz, amit tesz, de porszem vagyunk a viharban
Azért ez elég vadul néz ki , mármint ez már az a szint amikor biztos hogy beavatkozik a MNB márha tud, és van mivel... Bizalom már nincs, devizatartalék jó kérdés... Meg ugye a devizakitettségünk is nőtt.
pedig a rádió is bemondta ma, hogy jött megint eu-s pénz tán 53 milliárdnyi ennek ellenére FO$ 382.090 +2.785 +0.73% van mire büszkének lenni! usdeur 0.9213 +0.0018 +0.20% zlotyi 4.4022 +0.0137 +0.31% román lej 4.9752 -0.0011 -0.02%
"De láttam Rolex órával kispályást a lakótelepen. Ahogy megvette már egy kaszt tagjának gondolja magát." Gondolom elsétáltáltál egy kirakat mellett és megláttad magad.
Szóval a nem PMAp-os már egy elit kaszt lett.. van itt gond. Tényleg félelmetes hova tudják az embereket eljuttatni..de ez inkább már az hova tudnak eljutni önmaguktól. Egy budai albérletes már lenézi a Pestit miközben karakószörcsögről ment oda. És kiderül a krém nem vesz pmapot. De láttam Rolex órával kispályást a lakótelepen. Ahogy megvette már egy kaszt tagjának gondolja magát. Gondom nincs ezzel mert nekem inkább mókás és tanulságos, egyfajta állatkerti séta.
Sztem lassan letisztul mindenkinek,h mi is a valos,vegso cel.. miutan minden apparatust,ami kell,begyurtek maguk ala,sot,letre is hoztak mindent,ami kellhet,eljott az ido.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)